Postis adaugă la FamShop instrumentele sale integrate pentru optimizarea și automatizarea proceselor de logistică, distribuție și livrare. În acest fel, comercianții online care folosesc FamShop pentru a-și automatiza operațiunile de comerț electronic beneficiază de cele mai noi tehnologii pentru întregul lor lanț valoric și automatizează procesele pentru eCommerce, end-to-end.

“Întrucât FamShop a fost construit de la 0, am conceput-o extrem de flexibilă, prin urmare dezvoltarea codului în FamShop pentru a ne integra cu Postis a durat doar 12 ore”, menționează Florin Măcău, fondator FamShop.

Scalare internațională cu ajutorul tehnologiei cloud

Soluția FamShop-Postis vine în ajutorul comercianților online, deschizând accesul la orice platformă de comerț electronic și marketplace integrat cu sisteme ERP, orice curier, transportator, soluție de livrare sau rețea drop-box.

Astfel, procesarea automată a comenzilor online oferă vizibilitate completă și control pe întregul proces de vânzare și livrare, scopul final fiind de a scala afacerea rapid, fără erori și fără probleme, în România sau oriunde în lume.

“Ne bucurăm să anunțăm astăzi integrarea cu platforma FamShop. Aducem în cadrul Comunității Postis expertiza valoroasă pe care echipa FamShop o are în eCommerce și, în acest fel, facem și mai ușoară tranziția retailului din România și nu numai către noile forme de comerț și relaționare cu clienții, bazate pe platforme digitale, interacțiuni online, procese automate și algoritmi de optimizare pe baza datelor”, precizează Mircea Stan, CEO Postis.

FamShop și Postis au început parteneriatul cu ocazia evenimentului GoTech World 2020 desfășurat pentru prima dată exclusiv online, unde cele două companii și-au prezentat inovațiile tehnologice în fața a peste 14 mii de vizitatori din Europa Centrală și de Est.

Înființat în 2016, Postis este primul start-up LogTech din România, care a revoluționat, practic, sectoarele de logistică și transport, prin intermediul tehnologiilor IT – platforme digitale deschise, algoritmi de machine-learning, instrumente analitice și automatizare. FamShop este o soluție software românească ce a debutat în 2016 cu aplicația mobilă dezvoltată și conectată cu platforme eCommerce, fiind extinsă apoi cu funcționalități pentru automatizarea comerțului online.