Studioul are sediul în Lausanne, Elveția, fiind prezent și în Londra. Planurile de viitor includ extinderea rețelei de birouri în Statele Unite și Asia.

”Credem că îmbunătățirea capacităților senzoriale va deschide calea pentru următoarele descoperiri în materie de robotică. Pentru început, suntem dispuși să cheltuim 100 de milioane de dolari pentru ajuta la dezvoltarea tehnologiilor care vor face ca roboții să se poată descurca în situații reale, să ia decizii rapide și să ajute oamenii”, declară reprezentanții Rewired.

Banii companiei elvețiene vin în contextul în care, la începutul acestei săptămâni, presa din întreaga lume scria ca Facebook a decis să ”lichideze” câțiva roboți care trebuiau să învețe cum să negocieze adoptând modul în care oamenii fac acest lucru, pentru că își inventaseră propriul limbaj.

În cazul în care dezvoltați noi sisteme de senzori, o interfață neurală sau alte tehnologii care pot ajuta roboții să perceapă și să interacționeze cu lumea, cei de la Rewired așteaptă să le dați un semn.