Momentan, organizatorii caută echipe care doresc să participe în cadrul programului de accelerare, iar înscrierile sunt deschise până la finalul acestei luni. Mai exact, până pe 30 septembrie.

Printre startup-urile care se pot înscrie pentru a participa în cadrul programului se află cele cu produse și servicii în domeniul sănătății, performance materials, life science, dar și alte zone ale tehnologiei care pot avea un impact în domeniul medical, scriu cei de la EU-Startups.

Pe lista de beneficii pe care o are participarea în cadrul programului inițiat de gigantul din farma se află și extinderea business-ului pe piața din China, la pachet cu un loc în hub-ul de inovare pe care Merck îl are în Shanghai.

Participanții mai primesc ședinte de mentorat și coaching de la managerii Merck, dar și e la experți alături de care compania lucrează în 66 de țări, posibilitatea de a intra într-un parteneriat cu producătorul farma, și, mai ales, o finanțare în valoare de 50.000 de euro pentru ca echipa startup-ului să se concentreze pe dezvoltarea produsului.

Până acum, programul de accelerare inițiat de Merck a susținut financiar peste 40 de startup-uri din întreaga lume.

Dacă v-ați dori să vă alăturați acestui program și să vă creșteți startup-ul, perioada de aplicații este deschisă până pe 30 septembrie, iar înscrierile se pot face la acest link.

Înscrierile sunt deschise și pentru Zurich Innovation World Championship, o competiție globală care își propune să găsească cele mai bune startup-uri de mobilitate, clădiri inteligente, planificare financiară și eHealth.