Am gândit tabăra de antreprenoriat cu gândul la toți antreprenorii care au încercat și nu au reușit. Din acest motiv, vrem să educăm oamenii să privească realist ideea de antreprenoriat, lucrurile de care se vor lovi și cum să treacă peste ele. La tabăra de antreprenoriat Startup Your Life am gândit trei zile în care participanții să vorbească și cu alți antreprenori, cu specialiști în online marketing, fonduri europene, SEO, să înțeleagă cum vine succesul și cum să trateze eșecul.

Poți comanda ultimele bilete la tabără DIN ACEST LINK.

Ce poți câștiga la Startup Your Life?

Pe lângă faptul că te întâlnești cu antreprenori de marcă, precum Dorin Boerescu și Antonio Eram, vor fi tineri antreprenori, precum Tudor Iacob, fondatorul NativeBox.ro, vor fi Ana-Maria Udriște care va vorbi despre toate lucrurile juridice, Gabriela Bejan, care va explica modul în care să te prezinți pe tine și afacerea ta, iar Florin Anghel îți va explica secretele accesării de fonduri.

În plus, avem două concursuri pentru participanții la tabără, în ultima zi. Acestea sunt dedicate sesiunilor de Speed Dating și de Pitching.

La Speed Dating. Powered by Fitbit, antreprenorii din tabără vor vorbi one to one cu trainerii prezenți și vor putea obține sfaturi pentru dezvoltarea afacerii lor, contacte și viitoare oportunități. În urma votului trainerilor, cursantul cu cele mai relevante întrebări va putea primi un Fitbit Blaze.

La concursul de pitching, powered by Quickmobile, cei prezenți vor prezenta afacerea lor, ideea de business sau ceea ce ar dori să facă pe viitor. Ei trebuie să convingă audiența că știu să prezinte și să-i convingă că ar fi potriviți, în viitor, pentru a primi o investiție sau pentru a avea succes. Nu contează că nu ai un business activ, important e să treci prin experiența de a vorbi în fața publicului. Cel mai bun va fi votat și va primi un Apple Watch din partea Quickmobile.

De asemenea, toți participanții vor primi de la Quickmobile baterii externe ABCTECH.

În plus, toți participanții vor primi vouchere în valoare de 200 de dolari pentru Microsoft Azure, care să-i ajute să-și deschidă business-ul online.

Motive să vii la tabără?

Mai ai nevoie de motive să vii la tabără? Ai ocazia de a vorbi cu alți antreprenori în devenire, de a schimba păreri, de a petrece 3 zile la Poiana Brașov și de a participa la Startup Your Life party.

Alte cinci motive am scris în articolul acesta. Noi te așteptăm la tabără. Poți să comanzi ULTIMELE BILETE AICI.