Dacă vrei să înveți o limbă străină cu ajutorul tehnologiei, una dintre soluții e creată mai aproape de noi decât am crede. E vorba de Mondly, un produs realizat la Brașov de echipa de la ATi Studios. De curând, brașovenii au lansat și primul chatbot conversațional care te ajută să înveți limbi străine.

Screen Shot 2016-09-22 at 11.32.40

Spre rușinea noastră, nu am aflat de lansarea chatbot-ului pentru limbi străine decât ieri, atunci când am descoperit un articol ZDnet care menționa acest lucru. Mondly, companie fondată în 2013 de Alexandru și Tudor Iliescu, a creat numeroase aplicații prin care oamenii pot învăța limbi străine. Astăzi, se pot studia 33 de limbi.

Mondly a lansat o nouă versiune a aplicației sale principale - Learn Languages Free - Mondly, care conține un chatbot prin care utilizatorii pot interacționa cu o inteligență artificială care le răspunde și învață. Practic, e ca și cum ai vorbi cu o voce care-ți răspunde în diverse contexte - la restaurant, la o întâlnire de afaceri, la o primă întâlnire.

Cu Mondly poți învăța 33 de limbi, de la engleză, germană, franceză, spaniolă, dar și chineză, japoneză, ebraică, arabă și afrikaans. Chatbot-ul va fi disponibil în toate cele 33 de limbi disponibile. De altfel, atunci când au lansat versiunea arabă, la începutul anului, Mondly a devenit cea mai descărcată aplicație din zonă, înaintea Facebook, Instagram sau YouTube. În ianuarie 2016, Apple a numit Mondly cea mai bună aplicație nouă în Europa.

Poți descărca aplicațiile Mondly din linkul acesta. Pot fi testate gratuit timp de șapte zile, iar apoi poți plăti pentru pachetul complet. 

Vezi în videoclipul de mai jos ce poate face chatbot-ul de la Mondly.