Aceasta ajută atât în procesul de recrutare, cât și ulterior, oferind o imagine de ansamblu asupra activităților angajaților și permițând managerilor și membrilor din echipă să acceseze informațiile relevante pentru ei.

Prin implementarea acestui modul poate să crească productivitatea, astfel încât departamentul de HR să se poată concentra pe elementele esențiale ale procesului de recrutare, de la interviu și până la negocierea venitului. Concret, există o bază de date centralizată, care ajută la gestionarea mai intuitivă a informațiilor despre aplicanți și posturile disponibile.

Soluția vine și în întâmpinarea managerilor, care pot construi fișe personalizate fiecărui membru al echipei, în funcție de productivitatea acestuia și pot contura rapoarte relevante, precum competențe predominante ale oamenilor sau cunoștințe care pot fi îmbunătăție și perfecționate.

Varianta propusă de EXE Software vine ca o rezolvare și pentru organizarea programului de lucru flexibil, pentru atunci când oamenii din companie aleg să lucreze și remote.

Practic, asigură managementul timpilor de lucru petrecuți în sediul companiei, dar și zilele de lucru de acasă, concediile de orice tip, învoiri pentru situații neprevăzute și așa mai departe. Aplicația automatizează fluxurile de aprobare din companie și permite ca orice manager să știe, în orice moment, situația prezenței fiecărui membru al echipei sale.

”Pro HR App a apărut dintr-o nevoie firească, de a avea o bază centralizată sigură, atât pe partea de administrare, unde să putem avea toate informațiile despre colegii noștri, cât și o bază de activitate de recrutare, prin intermediul căreia să gestionăm mai ușor informațiile cu privire la aplicanții pentru posturile disponibile. Pe scurt, prin intermediul ei, ne-am dorit și am reușit creșterea eficienței și, implicit, timp câștigat pentru planificarea și implementarea altor activități tematice. Soluția a fost deja implementată într-o agenție de publicitate și într-o companie specializată în achiziționarea și gestionarea de împrumuri performante și neperformante, care își desfășoară activitatea în mare parte din Europa”, a declarat Karina Tătui, în calitate de HR Manager al EXE Software.