Mai exact, unii dintre posesorii de conturi Revolut care și-au făcut ”top-up” pe parcursul acestui weekend, folosind pentru această operațiune conturi Visa, s-au trezit cu tranzacțiile dublate. Mai exact, în cazul în care ați făcut un top-up de 50 de lei în Revolut, din contul bancar vi s-au luat 100 de lei, sumă finală disponibilă în contul Revolut fiind de 50 de lei, potrivit Wall-street.ro.

"Ni s-a adus la cunoștință faptul că o serie de alimentări de cont realizate în acest weekend prin top-up de pe carduri emise de Visa au fost dublate. În momentul de față, colegii noștri investighează situația și lucrăm contra-cronometru pentru a ne asigura că banii vor fi virați cât mai repede înapoi în conturile afectate. Ne cerem sincer scuze pentru inconvenientele create și vă asigurăm că lucrăm activ la remedierea situatiei”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook Revolut.

O reacție a venit și din partea băncii ING Bank România.

"O parte dintre clienții ING întâmpină probleme asociate tranzacțiilor efectuate prin intermediul Revolut de pe carduri Visă, ING primind spre procesare plățile de două ori. Suntem în contact direct cu echipa Revolut pentru reglarea tranzacțiilor pentru clienții ING afectați. Pentru situații urgente vă rugăm contactați call center: 0314062464. De asemenea puteți urmări starea serviciilor noastre aici: https://ing.ro/stare-servicii", se arată pe site-ul ING Bank România.