XPS 13 şi XPS 15 2-în-1

Pe lângă ecranul său InfinityEdge 4K Ultra HD de generaţie următoare, modelul XPS 13 vine cu un interior din fibră de sticlă întreţesută, în culori Rose Gold cu Alpine White ca alternativă la culorile tradiţionale alb şi negru, cu borduri mai înguste, și un spaţiu de până la 80% mai mare pentru disiparea căldurii.

Dell lansează primul XPS 15 2-în-1, cel mai puternic echipament 2-în-1 de 15 inci din lume. Cel mai mic şi mai subţire echipament 2-în-1 de 15 inci disponibil pe piaţă furnizează forţă grafică şi de procesare necesare pentru rularea de aplicaţii de creare conţinut, procesarea de fişiere imense şi rularea de jocuri AAA, încorporând tehnologie touch, pen, o tastatură maglev şi impresia de realitate a ecranului.

Noul procesor Intel Core de generaţie 8, care combină procesare de mare performanţă şi grafică discretă Radeon RX Vega M într-un singur produs, ajută la transformarea noului XPS 15 2-în-1 în realitate. Ecranul InfinityEdge 4l Ultra HD de generaţie următoare, cu culori vii şi senzaţie cinematică într-un factor de formă zvelt, de 16 mm.

Dell XPS 13 este disponibil la Dell.com şi Microsoft.com începând de la 1.000 de dolari cu procesor Intel Core i5 de generaţie 8

Dell XPS 15 2-in-1 va fi disponibil în SUA la Dell.com din aprilie, de la 1.300 de dolari.

Conectare directă cu telefonul mobil

Dell este primul producător de PC-uri care lansează o soluţie software ce permite integrarea wireless deplină între PC-urile Dell şi telefoanele inteligente (iOS şi Android). Preinstalată pe toate PC-urile Dell noi pentru consumatori, aplicaţia Dell Mobile Connect permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice, să trimită texte, să primească notificări şi oferă funcția fully mirror telefoanelor ca să interacţioneze cu toate aplicaţiile lor mobile favorite.

Dell Cinema

Acum, mai mult decât oricând, oamenii urmăresc filme și emisiuni TV pe PC-urile lor, așteptând o experiență cinematografică completă, care să includă calitate de studio a imaginii şi a sunetului, aşa cum au intenţionat creatorii conţinutului respectiv. O astfel de experienţă este acum disponibilă pe echipamentele XPS şi pe anumite PC-uri Dell Inspiron prin intermediul Dell Cinema, o experienţă audio şi vizuală deplină.

  • CinemaColor: cu sprijinul WindowsHD Color, decodifică şi afişează conţinut streamed high dynamic range (HDR) cu detalii îmbunătățite, nuanţe mai vii, contrast mai puternic şi o gamă mai largă de culori; Netflix în HDR este, de asemenea, compatibilă cu Dell Cinema PC.
  • CinemaSound: este o inovaţie audio exclusivă Dell, alimentată de WavesMaxx Audio Pro, care furnizează acute mai clare, başi mai puternici şi un volum mai ridicat pentru o experienţă audio cu adevărat cinematografică
  • CinemaStream: alimentată de Killer şi SmartByte, soluţia bazată pe software dezvoltată în colaborare de Dell şi Rivet Networks optimizează streaming-ul online şi video-ul interactiv, ceea ce are ca rezultat mai puţine temporizări, o lărgime de bandă mai mare şi o rezoluţie mai bună

Gaming în VR

Alienware colaborează cu NVIDIA şi Oculus la crearea unei noi categorii de realitate virtuală (VR) competitivă eSports. În ultimele două luni, peste 200 de participanţi din 14 oraşe diferite s-au întrecut pe sisteme Alienware pentru a obţine cel mai rapid timp pe cel mai nou joc VR de la Survios, "Sprint Vector ".

De asemenea, Dell anunţă un nou desktop de gaming, VR-ready, Dell Inspiron Gaming Desktop, de la 799 de dolari, pentru reducerea costurilor de nivel entry ale realităţii virtuale. Construit pentru PC gamers, noul Inspiron Gaming Desktop încorporează procesoare Intel Core de generaţie 8, cu până la 6 nuclee și grafică, opţiuni solid-state drive pentru timpi de pornire mai mici şi design termic inteligent pentru sesiuni de gaming mai lungi.

Totodată, Dell devine primul furnizor de PC-uri care vinde versiunea consumer a căștilor VR HTC Vive. În plus, față de oferta ediției business a HTC Vive, Dell confirmă, de asemenea, o înțelegere cu Meta pentru setul de căști de realitate augmentată (AR). Acest lucru îi va bucura pe cei care dezvoltă noi soluții cu cele mai recente tehnologii VR și AR.

Noi monitoare şi perfomanţe semnificative pentru portofoliul Dell Latitude

Dell continuă să conducă industria de ecrane prin adăugarea celor mai strălucitoare monitoare ultrasubţiri din clasa lor (3): Dell 27 Ultrathin Monitor (S2719DM) şi Dell 24 Ultrathin Monitor (S2419HM). Ambele monitoare suportă HDR-content playback pentru o experienţă de tip CinemaColor, și generează profunzime de culoare, claritate şi contrast într-un ecran practic fără margini InfinityEdge. Cu un profil de 5,5 mm în porţiunea cea mai subţire, ambele monitoare oferă o luminozitate de 600 niți.

Ca să maximizeze productivitatea profesioniştilor în mişcare şi a entuziaştilor media, Dell lansează cel mai compact dispozitiv de stocare date din lume, Thunderbolt şi unul din cele mai rapide dispozitive de stocare portabile disponibile, Dell Performance Portable Thunderbolt SSD 1000 (1TB) şi SSD 500 (500GB).