Înscrie-te până pe 20 martie la programul de incubare RubikEDU.

RubikEDU 2023

Ediția din primăvară începe pe 27 martie, iar până la sfârșitul lunii mai, participanții vor fi sprijiniți în primii lor pași pe care îi au de făcut în startupul lor. Vor fi 12 workshopuri, dar și sesiuni de feedback 1:1 cu mentori și echipa Rubik Hub și sesiuni de grup. După cele 10 săptămâni de incubare, participanții vor putea să-și prezinte ideea în cadrul unui Demo Day.

Agenda acoperă teme care țin de rolurile principale pe care le are un fondator sau o echipă de fondatori încă din prima zi, dar și de etapele pe care le au de parcurs înainte de a construi un produs. Toate workshopurile vor fi livrate de mentori din comunitatea Rubik Hub, fondatori de startupuri ori experți în diferite domenii relevante.

„În primul rând, în RubikEDU punem în aplicare principiul că este nevoie de o comunitate pentru a crește un startup. Sărbătorim fiecare pas mic pe care îl fac participanții la fel cum sărbătorim și momentul în care realizează că presupunerile cu care au început nu sunt confirmate. Punem energia unei întregi comunități pentru a ajuta formarea de noi startupuri”, spune Ionuț Amariei, coordonatorul programului.

Ce te așteaptă la RubikEDU

Odată acceptat în program, devii parte din comunitatea Rubik Hub, ceea ce îți dă acces la:

  • O comunitate de mentori gata să te sprijine
  • Feedback personalizat în funcție de stadiul tău de dezvoltare
  • Spațiul de co-working Rubik Hub din Piatra Neamț
  • Instrumente utile în creșterea unui startup - beneficii și reduceri în valoare de peste $150,000 de la parteneri ca Notion, AWS, Miro
  • Sprijin continuu din partea echipei Rubik Hub

Iată ce povestește Gabriel Vornicu despre experiența lui în ediția de anul trecut:

„Pentru mine, RubikEDU a fost un program de fundamentare a noțiunilor de care am mai auzit în domeniul business-ului. Programul este gândit foarte bine pentru cei aflați la început de drum și dă posibilitatea și de expunere în fața unor investitori, chiar dacă scopul nu este acela de a obține o finanțare doar pentru o idee. Networkingul este unul extraordinar, aici se adună oameni cu diferite experiențe și expertize de la care ai foarte multe de învățat!”

1500 de participanți la 6 ediții RubikEDU

RubikEDU este primul program pe care Rubik Hub l-a lansat încă din 2018, gândit inițial pentru studenți, cu scopul de a-i face să privească antreprenoriatul drept o opțiune de carieră.

Până în prezent, peste 1500 de studenți din România au participat la peste 20 de bootcampuri organizate în cadrul RubikEDU. Trecerea de la un program dedicat studenților la un incubator destinat celor care vor să-și construiască propriul startup a venit ca un pas natural.

Anul acesta, RubikEDU ajunge deja la a șaptea ediție. Până în prezent, echipa a lucrat cu peste 140 de participanți care și-au dorit să pornească pe propriul drum antreprenorial. Printre alumni se numără startupuri ca Synaptiq, Lightpass, Psyne, RongoDesign, DriverUp, ONE Learning.

Participarea este gratuită, dar se așteaptă implicarea totală de-a lungul întregului program.


Alte oportunități deschise de Rubik HUB:

  • Ai deja un startup early-stage? Încă te mai poți înscrie în acceleratorul Rubik Garage până pe 5 martie.
  • Te gândești să pornești pe propriul drum, cu o afacere de impact, aliniată cu valorile tale? Hai în programul de autodescoperire Rubikigai.