Articolul scris ieri despre jocurile care au ieșit ca ironii la adresa "Ayatollahului PSD", Liviu Dragnea, a prins destul de bine. Astfel că revenim azi cu partea a doua, în care prezentăm alte trei jocuri ”cu dedicație”. Sunt adaptări la contextul social actual al unor clasice precum Pac-Man sau Flappy Bird. Spor la joacă și la highscores.

CACMAN

Aluzia din titlu e evidentă. Dacă în jocul lansat de Namco în 1980 personajul principal, Pacman, trebuia să mănânce niște bile galbene, ei bine aici nu e vorba de asta. Te-ai cam prins deja din titlu. Aici trebuie să îl ajuți pe Liviu Dragnea, conform creatorilor, să mănânce CĂ**T, în timp ce te ferești să nu fii mâncat de personaje precum Iohannis sau Laura Codruța Koveși. Interesantă idee.

liviu dragnea cacman pacman joc

Teleorpacman

O altă adaptare a lui Pac-Man. De această dată, obiectivul lui Liviu Dragnea este să fure bani și, la fel, să nu se lase prins de alte personaje din politica românească. Deci, cam ca în viața reală, însă nu este chiar un simulator. Pe lista celor care încearcă să te prindă este și Uniunea Europeană, iar printre bancnotele pe care trebuie să le îngurgitezi sunt strecurate și hârtiuțe cu OUG 13/2017 pe care trebuie să le culegi. Când pierzi jocul, pe ecran îți va apărea scris ironic, ”Ghinion”.

teleorpacman liviu dragnea psd

Flappy Dragnea

Dacă exiști, sigur te-ai jucat la un moment dat Flappy Bird. Jocul ăla care provoca dependență și care a fost scos de pe piață chiar de către creatorul său. Nenumărate replici au inundat AppStore și Google Play, însă cea mai interesantă se poate accesa online. În Flappy Dragnea, în loc de tradiționala pasăre, controlezi liderul social-democraților. Trebuie să sari printre niște țevi, iar fiecare obstacol prin care treci adaugă 1.000 de euro furați la totalul tău. Deci cam ăsta e obiectivul și aici. Să furi cât mai mult.

liviu dragnea psd flappy dragnea