Later Edit

Poți urmări transmisiunea și poți să pui mai multe întrebări. Video-ul integral e aici.

---

De-a lungul anului am avut numeroase articole utile pentru antreprenori și pentru afacerile lor. Pentru a încheia anul fără întrebări suplimentare, am decis ca pe 20 decembrie, joi, de la ora 10.00, să organizăm o sesiune de întrebări deschise alături de un specialist Banca Transilvania, pe toate subiectele care pot fi de interes pentru un antreprenor și afacerea lui.

Ai un business și nu știi ce unelte să folosești pentru optimizare? Ai întrebări despre relația cu banca? Gândește-te la orice întrebare crezi că este utilă și noi vom încerca să răspundem la ea în timpul unei transmisiuni de o oră. La final, întrebările și răspunsurile vor fi rezumate într-un articol pe start-up.ro.

Raul Rîșniță este digital banking manager la Banca Transilvania. Pentru a veni în întâmpinarea antreprenorilor, Banca Transilvania a lansat BT Store, o platformă unde poți găsi diferite unelte și programe pe care le poți folosi pentru digitalizarea și optimizarea proceselor de business.

Ai o întrebare? Las-o mai jos sau pe Facebook-ul nostru. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele joi, 20 decembrie, la ora 10.00. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Intră pe Facebook start-up.ro pentru a urmări joi, la ora 10.00 Q&A-ul.

Ne găsești pe YouTube aici.