Mădălin Șerbănescu are o experiență vastă în domeniul tehnologiei informației, activând anterior intrării în echipa QUALITANCE ca director de vânzări în Capgemini, companie în care a condus în ultimii trei ani echipele de vânzări și negocieri, semnând contracte importante cu parteneri locali și globali pentru implementarea unor soluții complexe de big data, AI și machine learning, cloud și transformare digitală. Experiența sa profesională include și domeniul bancar. În calitate de director adjunct BRD Finance, Mădălin a implementat strategia de business a companiei, a construit divizia de Direct Sales și a creat procese operaționale diferențiatoare în obținerea profitabilității. Anterior, a fost marketing manager BCR, în divizia de Mobile Banking, unde a lansat brand-ul good.bee Mobile Banking și a coordonat vânzările platformei de servicii cu cele mai multe tranzacții la acel moment, efectuate de 70.000 de clienți activi.

În 15 ani, în care a contribuit decisiv la strategia și rezultatele unor companii importante din piața locală, de la poziționarea business-ului de telecomunicații DIGI TV până la formarea echipei de direct sales în cadrul BRD Finance, Mădălin a construit și valorificat abordări strategice de impact, integrând cu succes dezvoltarea de produse și de divizii de business, vânzările și marketing-ul.

“Suntem încântați să-l avem pe Mădălin în echipa noastră. Avem încredere că, prin experiența sa în tehnologie, spiritul colaborativ și capacitatea de a înțelege la un nivel profund nevoile clienților, vom continua să construim parteneriate solide și de durată în banking, IT și utilități.”, declară Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

“Sunt onorat să mă alătur echipei QUALITANCE în această etapă importantă de dezvoltare. Apreciez foarte mult viziunea și experiența companiei în a construi extrem de rapid business-uri digitale de la 0 și mă bucur că am oportunitatea să susțin echipa prin dezvoltarea de parteneriate de tehnologie și inovație cu impact. Am decis să îmi continui parcursul profesional alături de QUALITANCE nu doar pentru că am regăsit aceeași încredere în capacitatea tehnologiei de a reduce complexități inutile și de a aduce o valoare reală imediată în viața de zi cu zi a oamenilor, ci și pentru că rezonez puternic cu atenția pe care compania o acordă experiențelor digitale și proceselor transformatoare”, adaugă Mădălin Șerbănescu, director de vânzări QUALITANCE.

Mădălin este absolvent al Academiei de Studii Economice București și deține un MBA (Business Administration and Management) obținut la Conservatoire National des Arts et Métiers