Cursurile disponibile în platformă se adresează publicului interesat de inovație și dezvoltare de produs, oferind o perspectivă pragmatică și numeroase instrumente de lucru. Accesul la conținut este gratuit, printr-un proces simplu de înscriere.

BottomUp Skills este o platformă online de învățare, care abordează într-un limbaj simplificat atât framework-uri de inovație și metodologii specifice precum Design Thinking, Rapid Prototyping, Agile și Lean, cât și dezvoltarea de produs, în formate diferite, de la master classes și podcasturi până la articole și studii de caz.

Platforma, care până la acest moment a atras peste 500 de abonați, a fost inițial creată ca instrument de învățare pentru echipa și partenerii QUALITANCE, iar în prezent poate fi accesată și de către comunitatea de business.

La baza cursurilor BottomUp Skills, stau concluziile la care specialiștii QUALITANCE au ajuns prin analiza și lecțiile învățate din propriile proiecte de inovație, dar și din studiile de caz ale unor companii de succes, urmărind inovația la nivel de produs, cultură, creștere și promovare.

De asemenea, prin intermediul platformei, abonații au acces la cursuri despre cultura organizațională și managementul de echipe, marketing de produs, dar și la trend-uri în tehnologii emergente și metode de lucru colaborative.

”Învățarea continuă este una dintre valorile QUALITANCE, parte din identitatea și strategia noastră de dezvoltare. Deschizând platforma BottomUp Skills și către comunitatea de business, ne dorim să susținem oamenii și companiile cu experiența și cunoștințele pe care le-am acumulat în proiectele noastre de inovație locale și internaționale. Considerăm că, mai ales în aceste vremuri de readaptare, oamenii au nevoie să-și perfecționeze competențele și să aprofundeze abilități noi. BottomUp Skills este o nouă inițiativă educativă, pe care am adaptat-o la realitatea work-from-home pentru a oferi acces rapid și gratuit la resurse de învățare extrem de utile în proiectele de transformare digitală pe care suntem nevoiți să le accelerăm, indiferent de domeniul în care activăm”, declară Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

Echipa BottomUp Skills, ghidată chiar de către CEO-ul QUALITANCE, Mike Parsons, este formată din consultanții experimentați ai companiei din birourile din București și Sydney.