Questo este o aplicație care îți permite să descoperi orașele și poveștile acestora într-un mod inedit, rezolvând ghicitori. Recent, echipa Questo a participat în cadrul etapei locale a competiției Changeneers. Questo a fost desemnată Best Travel App în 2017 în cadrul evenimentului eTravel Award.

Din luna februarie a acestui an, Questo s-a alăturat proiectului “Alba Iulia Smart City” printr-un parteneriat care își dorește să îmbunătățească experiența turiștilor care vizitează orașul. Astfel, turiștii pot ”vizita” Alba Iulia gratuit, prin intermediul unor tururi de explorare urbană, direct de pe telefon.

Tururile nou create vor integra în aplicație patrimoniul orașului Alba-Iulia, promovând astfel atât obiective turistice de interes, cât și informații despre gastronomia locală, povești, obiceiuri sau tradiții. În același timp, traseele Questo vor urma și locuri mai puțin populare din oraș, dar care sunt recomandate de către localnici. proiectului “Alba Iulia Smart City” printr-un parteneriat care își dorește să îmbunătățească experiența turiștilor care vizitează orașul.

Echipa Questo va participa alături de alte 8 startup-uri de travel în cadrul proiectului Booster Lab. Ajuns la a doua ediție, acesta va avea loc între 6 și 8 martie la Tel Aviv. Programul Booster Lab a fost creat pentru a veni în ajutorul startup-urilor early stage, oferindu-le toate tool-urile necesare pentru crearea unor afaceri durabile, precum și finanțare.

Mini programul de accelerare se desfășoară pe o perioadă de 3 zile, echipele urmând să participe la workshop-uri, discuții și sesiuni de mentorat cu reprezentanții Booking.com.

La finalul maratonului de 3 zile, vor susține un pitch în fața experților din industria de travel și a unui juriu format din oficiali Booking.com care vor evalua proiectele și impactul pe care acestea le pot aduce în industria de travel. Cele mai bune startup-uri din program vor primi finanțare între 10.000 și 25.000 de euro.

Iată lista startup-urilor care participă la Booster Lab 2018: