Finanțarea se acordă de către Administrația Fondului de Mediu sub formă de vouchere valorice, pentru achiziționarea de echipamente electrice și electrocasnice de uz casnic.

Rabla pentru electrocasnice

Utilizatorii pot alege să-ți achiziționeze electrocasnice noi din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lăzi frigorifice, aparate de aer condiționat și televizoare.

Iată câteva dintre produsele cu specificații tehnice bune pe care ai putea să ți le cumperi dacă ai primit voucher.

Top produse achiziționate prin „Rabla pentru electrocasnice” - Televizoare

Dintre cele 14.000 de vouchere accesate de clienții eMAG, 50% au fost folosite pentru a cumpăra televizoare, la reluarea programului Rabla pentru electrocasnice. Cel mai popular a fost televizorul LED Smart Horizon, de 109 cm, la rezoluție Full HD. Te bucuri de muzica, jocurile, filmele și aplicațiiile disponibile online pe platforma HORIZON SMART TV. Cu ajutorul rețelei wireless de acasă puteți distribui, în timp real, conținutul de pe smartphone sau tabletă direct pe televizorul inteligent. Televizorul poate fi cumpărat de aici.

O altă opțiune poate fi acest televizor smart curbat de Samsung, de 138 cm, la calitate 4K Ultra HD. Dimensiunea generoasă a dispozitivului duce experiența de vizionare la următorul nivel. Funcția Auto Depth Enhancer reglează nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. Te poți bucura de jocurile PC cu acțiune rapidă pe televizor prin Steam Link. Televizorul smart se găsește aici.

Maşini de spălat rufe, prin Rabla pentru electrocasnice

Mașina de spălat rufe Slim Whirlpool este dotată cu tehnologia 6th Sense, senzori speciali care monitorizează în permanență procesul spălării hainelor, reglând presiunea, consumul de apă și timpul de spălare. Mașina de spălat este îngustă și nu ocupă mult loc, este silențioasă atât la spălat, cât și la centrifugare. Are o capacitate de încărcare de 7 Kg. Este dotată cu funcția de programare întârziată și detectare automată a cantității. Programul special FreshCare+ păstrează mirosul plăcut până la deschiderea ușii mașinii de spălat, până la 6 ore. Mașina de spălat poate fi cumpărată de aici.

Mașina de spălat rufe Samsung are, de asemenea, o capacitate de 7 kg, care permite să spălați dintr-o singură încărcare până la 12 prosoape de baie. Funcția Add Wash permite să adăugați simplu și rapid articolele uitate, după ce ciclul de spălare a început deja. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detectează și diagnostichează problemele și furnizează soluții simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone. Mașina de spălat poate fi comandată de aici.

Rabla pentru electrocasnice - Frigider/ congelator

Acest frigider Samsung are o capacitate totală de 320 de litri. Sistemul Twin Cooling Plus răcește compartimentele separat, pentru a împiedica pătrunderea de mirosuri neașteptate din frigider în congelator. Funcția Power Cool răcește rapid alimentele și băuturile. Congelatorul se poate trece în regim de frigider la temperatura setată pentru frigider de pe ușa din exterior, sau se poate opri complet, în acest caz menține o temperatura de +15 grade pentru a combate formarea bacteriilor. Dacă ți se pare o afacere bună, comandă frigiderul de aici.

Congelatorul Star-Light face parte din clasa A++. Acesta dispune de un spațiu de stocare mai mult decât generos, având 5 compartimente încăpătoare și o capacitate de 165 de litri. Compartimentele îți oferă libertate în organizarea alimentelor, datorită proiectării orientate către utilitate și funcționalitate, astfel încât să poți congela cu ușurință o cantitate mai mare. Congelatorul poate fi achiziționat de aici.