Începând cu data de 11 februarie, Radu Georgescu, antreprenor în serie și fondatorul Gecad Ventures, devine partener și membru al boardului SeedBlink.

În prezent, board-ul SeedBlink este format din Andrei Dudoiu, Ionuț Pătrăhău, Iulian Pădurariu, Carmen Sebe și Radu Georgescu.

“Simt că mă alătur acum echipei SeedBlink cu toată energia și implicarea unui cofondator. Întotdeauna am avut ca obiectiv democratizarea investițiilor și prin urmare să ajut la creșterea numărului de investitori din ecosistemul de startup-uri”, spune Radu Georgescu.

Platforma de equity crowdfunding a reușit în luna decembrie o finanțare record de 150.000 Euro în doar 17 zile, deși listarea era anunțată pentru 2 luni. Până în momentul de față mai mult de 400 de investitori s-au înregistrat pe platformă.

Seedblink are în pregătire două listări iminente, iar planurile echipei completate astăzi de Radu Georgescu sunt să aducă în fața investitorilor din regiune cel puțin 200 de companii în următorii 2 ani.

În perspectiva aprobării la nivel european a Directivei care reglementează finanțarea alternativă în regim de equity crowdfunding, platformele licențiate în unul dintre statele membre, vor putea activa în oricare dintre acestea.

SeedBlink.com este prima platformă de equity crowdfunding dezvoltată în România, care se concentrează în principal pe investiții de dimensiuni reduse în ecosistemul local al startup-urilor.

A fost construită ca fiind o aplicație completă adresată investitorilor și accesibilă tuturor startup-urilor care aplică pentru finanțare aflate în căutarea pre-seed și seed funding și, bineînțeles, utilizatorilor Human Finance.

SeedBlink se adresează atât investitorilor aflați în căutarea de noi oportunități dar și startup-urilor care au nevoie de finanțare.