Noul studio mobil este echipat cu cele mai noi procesoare Intel cu opt nuclee din cea de-a zecea generație și o placă grafică NVIDIA Quadro RTX 5000, lista de specificații fiind completată de un ecran 4K OLED cu tehnologie touch, un cititor de carduri UHS-III SD și posibilitatea de alimentare prin USB-C.

Dotat cu NVIDIA Quatro RTX 5000

Noul Blade 15 Studio Edition se bazează pe procesorul cu opt nuclee Intel Core i7-10875H din cea de-a zecea generație, capabil să atingă viteze de până la 5.1 GHz grație tehnologiei Intel Thermal Velocity Boost.

Utilizatorii profesioniști care folosesc în mod regulat modele 3D cu densitate sporită și efecte vizuale complexe vor profita din plin de soluția grafică din Blade 15 Studio, NVIDIA Quadro RTX 5000. Aceasta este echipată cu 16GB de memorie GDDR6, pentru sesiunile de lucru cu multiple aplicații, dar și cu 48 de nuclee RT, care îmbunătățesc performanțele de ray-tracing în timp real.

Performanță vizuală

Noul Blade 15 este echipat cu un ecran 4K OLED cu diagonala de 15.6 de inci și cu tehnologie touch.

Ecranele redau 100% din standardul de culoare DCI-P3, fiind calibrate pentru a reproduce cu exactitate diferitele culori și a oferi o consistență Delta-E scăzută, necesară pentru utilizarea în diferite medii. Timpul de răspuns de doar 1ms este o necesitate pentru toți profesioniștii VFX, dar și pentru dezvoltatorii de jocuri video. Finisajul de tip Gorilla glass garantează durabilitatea ecranului, acesta fiind protejat chiar și în cele mai intensive scenarii de utilizare de tip touch.

Performanță versatilă

Conceput să fie la fel de versatil pe cât este de performant, carcasa noului Blade 15 Studio Edition este confecționată dintr-un singur bloc de aluminiu anodizat, cu un finisaj mercury white. Rezultatul este un design subțire, dar deosebit de rezistent.

Blade 15 Studio Edition este echipat cu cele mai noi opțiuni de conectivitate: pe lângă cititorul de carduri UHS-III SD, laptopul este echipat cu Bluetooth 5 și USB-C cu suport Thunderbolt 3. Pe lângă transferul de imagini și date, portul USB-C le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și alimenta dispozitivul folosind un adaptor universal cu consum redus.

Preț și disponibilitate

Noul Razer Blade 15 Studio Edition este disponibil la prețuri ce pornesc de la 4.600 de euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail din SUA și Canada. În curând va fi disponibil în oferta comercianților oficiali din Europa, China, zona Asia Pacific și Orientul Mijlociu.