Televizoarele 4K HDR Sony XH81 și XH80 – pachet complet audio-vizual

Atât XH81 cât și XH80 sunt echipate cu procesorul 4K HDR X1, ce folosește algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul din imagine și pentru a afișa mai multe detalii.

Cu un semnal 4K și mai clar, toate imaginile pe care utilizatorii le vor vedea pe acest ecran vor fi mai aproape de rezoluția 4K, în culori naturale și contrastante.

Modelele XH81 și XH80 sunt compatibile cu formatul Dolby Vision HDR, oferind imagini uimitoare cu zone bine iluminate și altele caracterizate de un negru profund și culori vibrante.

La capitolul sunet, noua boxă X-Balanced (pentru modelele de 55” și mai mari) permite redarea unui sunet de înaltă calitate, păstrând un design ultra-subțire, în timp ce compatibilitatea cu Dolby Atmos aduce experienței audio un plus de realism și o scenă de sunet mai mare.

Modelele XH81 și XH80 includ Android TV cu Google Assistant, Google Play Store și Chromecast încorporat, care oferă acces facil la conținut, servicii și dispozitive prin această platformă complexă.

Cu dispozitivele care includ Google Assistant, utilizatorii pot reda și controla videoclipuri de pe YouTube cu Google Home. Utilizatorii de Apple AirPlay 2 pot difuza filme, muzică, jocuri și poze către televizor direct de pe dispozitivele iPhone, iPad sau Mac.

Tehnologia Apple HomeKit oferă o cale ușoară și sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele cu ajutorul dispozitivelor iPhone, iPad sau Mac.

Televizorul 4K HDR Sony X70 – smart și simplu de utilizat

Cu ajutorul tehnologiei 4K X-Reality PRO, imaginile sunt aduse cât mai aproape de calitatea 4K, cu o claritate și cu detalii îmbunătățite.

Modelul X70 oferă o experiență smart TV simplă și fluidă cu un browser de Internet încorporat și acces facil la aplicații precum YouTube și Netflix.

Preț și disponibilitate

Televizoarele XH81, XH80 și X70 TVs sunt disponibile acum în magazinele retailerilor, la prețuri începând de la 3.499 lei.