Concepute pentru a eleva experiența de gaming oferită de PUBG: BATTLEGROUNDS, fiecare periferic din nou gamă a fost conceput cu meticulozitate și este o dovadă a creativității KRAFTON și a calității neegalate a produselor Razer. Noua colecție include produse preferate de fani: mouse-ul fără fir conceput pentru esports, Razer Viper V2 Pro, tastatura de gaming cu switch-uri optice, Razer Huntsman V2 și căștile multi-platform fără fir, Razer Barracuda X. Fiecare dintre aceste periferice se bucură de un design special, inspirat de PUBG: BATTLEGROUNDS, ce utilizează culori și elemente vizuale specifice jocului.

Colecția include:

  • Razer Viper V2 Pro – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Cu o precizie și o viteză de temut, Razer Viper V2 Pro transformă jucătorii în adevărați prădători. Mouse-ul vine la pachet cu o pălărie Razer exclusivă, activabilă în joc, ce va atrage toate privirile de pe câmpul de luptă.
  • Razer Huntsman V2 – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Echipat cu Razer Optical Switches pentru o acționare fulgerător de rapidă, Razer Huntsman V2 va decide soarta oricărei lupte. Tastatura vine la pachet cu un cod care activează o jachetă Razer în joc, în culoarea verde tipică brand-ului.
  • Razer Barracuda X – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Supraviețuirea în Blue Zone nu a fost niciodată mai ușoară ca acum, grație căștilor wireless cu greutate redusă, Razer Barracuda X. Căștile vin la pachet cu o pereche de pantofi și una de pantaloni Razer, ce pot fi folosite în joc pentru a te diferenția de ceilalți jucători.

Ca bonus, fiecare periferic vine la pachet cu obiecte in-game ce nu pot fi ratate de fanii PUBG: BATTLEGROUNDS. Prin activarea codului găsit în ambalajul perifericelor, jucătorii se pot bucura de obiecte vestimentare exclusive în PUBG: BATTLEGROUNDS. Codurile permit crearea unei garderobe Razer completă, alcătuită din pălărie, jachetă, pantaloni și pantofi.

Colecția de periferice inspirate de PUBG: BATTLEGROUNDS reprezintă angajamentul ambelor branduri de a le oferi jucătorilor produse captivante vizual, de cea mai înaltă calitate, pentru a îmbunătăți experiența de joc.

  • Razer Huntsman V2 – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 289,99 Euro
  • Razer Viper V2 Pro – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 219,99 Euro
  • Razer Barracuda X – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 169,99 Euro