Confortul este maximizat de partea inferioară a mouse mat-ului, care previne alunecarea acestuia.

Testat de cei mai de seamă jucători profesioniști din cadrul Team Razer, Gigantus V2 este disponibil în patru dimensiuni, cea mai mare fiind 3XL, care acoperă întreaga masă.

Gigantus V2 are un design minimalist bazat pe o suprafață neagră, iar sigla Razer este amplasată discret într-un colț. Astfel, acest mouse mat se dovedește a fi o suprafață bun[ atât ca funcționalitate, cât și ca design.

Având o parte inferioară realizată dintr-o spumă de cauciuc cu densitate ridicată, și o suprafață superioară realizată din material textil microțesut ce ajută la o mai bună acuratețe a tracking-ului în gaming, Gigantus V2 este disponibil în următoarele dimensiuni:

  • M (360 x 275 x 3mm)
  • L (450 x 400 x 3mm)
  • XXL (940 x 410 x 4mm)
  • 3XL (1,200 x 550 x 4mm)

Jucătorii au de asemenea posibilitatea să-și personalizeze Gigantus V2 prin intermediul serviciului Razer Customs, care le permite utilizatorilor să aleagă dintr-o serie de opțiuni precum culori, modele, simboluri și texte personalizate.

Astfel, cei care vor să-și exprime admirația pentru un anume joc sau pentru un creator de conținut din lumea gaming-ului, poate să apeleze la serviciile Razer Customs, al căror catalog se află în continuă expansiune, oferind design-uri populare inspirate de jocurile de la Blizzard, Microsoft și alte firme, dar și design-uri speciale care înfățișează diferiți streameri sau echipe de sporturi electronice.

Gigantus V2: disponibil pe Razer.com și în oferta partenerilor retail. Gigantus V2 x Razer Customs Mats: disponibil exclusiv pe Razer.com (SUA și Europa)