În momentul lansării, fanii pot alege din peste 150 de designuri prin Razer Customs inspirate din cele mai populare jocuri precum Overwatch, World of Warcraft, Street Fighter V sau Monster Hunter, putând să personalizeze fiecare carcasă prin inscripționarea numelui sau a gamertag-ului.

Parteneriatul Razer cu Blizzard, Capcom și Super Evil Megacorp, reprezintă doar primul pas, compania urmând să lanseze noi designuri în fiecare lună. Jucătorii se pot aștepta la noutăți exclusive realizate în colaborare cu alți publisheri importanți, cu echipe de sporturi electronice și streameri populari de pe YouTube și Twitch.

Utilizatorii pot vizita Razer.com, își aleg modelul telefonului și designul dorit, iar apoi completează opțiunile de personalizare și plasează comanda. Livrările Razer Customs se vor face în mod obișnuit într-o săptămână.

Razer va oferi la început carcase compatibile cu următoarele modele de telefoane mobile:

Carcasele vor fi disponibile în două variante: Lite și Tough. Carcasele Lite sunt confecționate din material policarbonat rezistent la șocuri, cu o grosime redusă și spații deschise în zona porturilor de conectivitate, fiind concepute să crească foarte puțin dimensiunile telefoanelor. Carcasele de tip Tough beneficiază de un design în două straturi, exteriorul carcasei fiind realizat din material policarbonat rezistent la șocuri, în timp ce interiorul beneficiază de o căptușeală TPU pentru a maximiza durabilitatea și protecția oferite.

Carcasele Lite au preț de pornire de 50 de euro, iar cele tough costă 60 de euro. Prețurile nu includ opțiunile de personalizare/text personalizat.

Serviciul este de interes și pentru designeri

Cei care vor să-și vândă design-urile pot face asta pe site-ul companiei. Prin intermediul unui formular online, echipele de sporturi electronice , dezvoltatorii independenți de jocuri video și creatorii de conținut pot aplica pentru a face parte din Razer Customs.

Carcasele de telefoane mobile reprezintă doar primul pas în activitatea Razer Customs, urmând ca Razer să anunțe planuri și pentru alte dispozitive.