De asemenea, noul accesoriu este primul soundbar de gaming care oferă tehnologia THX® Spatial Audio, pentru un soundstage extins.

Echipat cu două difuzoare full-range, două radiatoare pasive, două tweetere și cu o unitate subwoofer separată ce proiectează sunetul în jos, Razer Leviathan V2 reușește să ofere atât frecvențe înalte foarte clare, cât și joase puternice și pline de impact, pentru a ridica experiența de divertisment digital la un nou nivel. Soundbar-ul cu multiple difuzoare, destinat utilizatorilor de PC, a fost conceput să ofere un sunet full-range de înaltă fidelitate, pentru un soundstage cât mai autentic. Astfel, Leviathan V2 asigură atât o claritate ridicată a dialogurilor din jocuri și filme, cât și bass-ul puternic atât de important în scenele de acțiune și în piesele muzicale.

Folosind tehnologie patentată, noul Razer Leviathan V2 include THX Spatial Audio activat prin PC. În plus, soundbar-ul Razer Leviathan V2 include suport și pentru tehnologia Razer Chroma RGB cu 18 zone de iluminare, astfel ca utilizatorii să beneficieze de cea mai captivantă experiență, cu opțiuni de personalizare RGB și nenumărate efecte de iluminare.

Razer Leviathan V2 este echipat și cu tehnologia Bluetooth 5.2, oferindu-le utilizatorilor o conexiune stabilă și un mod simplu de a comuta între dispozitivele asociate cu soundbar-ul. Pe lângă design-ul compact, Razer Leviathan V2 dispune și de piciorușe detașabile, ceea ce le permite jucătorilor să ajusteze dispozitivul în unghiul perfect, sub monitor. Astfel, Leviathan V2 este accesoriul ideal pentru o experiență audio hi-fi pentru toate tipurile de divertisment digital, inclusiv pentru jocuri video.

Razer Leviathan V2 este disponibil acum pe pagina Razer.com, în magazinele Razer Stores și în oferta partenerilor retail autorizați la un preț de 249 de euro.