Primul mouse mat din sticlă securizată al Razer a fost conceput pentru a îmbunătăți experiența de gaming, adresându-se în special jucătorilor care utilizează mișcări rapide.

Pentru gameri și jucătorii profesioniști, viteza și precizia sunt esențiale, iar Razer Atlas include texturi micro-gravate pe suprafața sa, pentru o ergonomie cât mai bună. Totodată, senzorul optic al mouse-ului este rapid și precis pentru toate sesiunile de gaming.

Confecționat din sticlă securizată, noul Razer Atlas a fost conceput să aibă o durată de utilizare cât mai mare. Suprafața rezistentă la zgârieturi, la praf și la murdărie îl fac o alegere bună chiar și pentru cele mai solicitante sesiuni de gaming. Mouse mat-ul poate fi curățat cu lavetă moale înmuiată în apă caldă, iar Razer Atlas este disponibil în două versiuni de culoare, negru și alb.

Baza lui Razer Atlas este complet acoperită cu o suprafață de cauciuc anti-alunecare. Astfel, mouse pad-ulrămâne pe loc chiar și în timpul sesiunilor intense de gaming.

Razer Atlas promite performanțe foarte bune indiferent de tipul de joc pe care îl vei juca, asigurând precizie și viteză în condiții de rezistență zero din partea suprafeței.