Cu un design de tip low-profile, noua gamă DeathStalker V2 este ideală pentru jucătorii care doresc un setup de gaming cu un aspect plăcut și ordonat. Cu un profil redus, gama DeathStalker V2 le este dedicată celor care caută o performanță cât mai ridicată. Astfel, toate modelele gamei sunt oferite în variante cu switch-uri liniare sau clicky de tip Razer Low-Profile Optical Switches. La asta se adaugă placa superioară din aluminiu ce conferă durabilitate, dar și tastele gravate cu laser ce dispun de un strat exterior ultra-durabil pentru o fiabilitate sporită.

Utilizate în fiecare produs din gama DeathStalker V2, noile switch-uri optice Razer cu profil redus aduc capacitatea de acționare cu viteza luminii în rândul tastaturilor cu profil redus, aceste switch-uri folosind un fascicul de lumină infraroșie pentru a detecta apăsarea tastei. Ca rezultat, spre deosebire de switch-urile mecanice convenționale, nu există niciun fel de întârziere de debounce la apăsarea tastei, ceea ce se traduce într-o tastatură mai rapidă, mai responsivă, atât în gaming cât și în cazul redactării de text.

Switch-urile optice cu profil redus sunt disponibile în două variante: liniar și clicky. Varianta liniară (Linear Low-Profile Optical Switch) are punctul de acționare la doar 1.2mm, o cursă totală de 2.8mm și o forță necesară acționării de doar 45 de grame. Varianta clicky (Clicky Low-Profile Optical Switch) are punctul de acționare la 1.5mm, punct la care se găsește și feedback-ul tactil, o cursă totală de 2.8mm și o forță necesară acționării de 50 de grame.

Grație uzurii generale mai mici datorită design-ului cu un număr redus de puncte de contact fizic, noile Razer Low-Profile Optical Switches au fost testate pentru până la 70 de milioane de acționări, o performanță de top în industrie, depășind fiabilitatea switch-urilor concurente cu până la 40%.

Ambele tipuri de switch-uri sunt perfecte pentru ergonomia low-profile specifică gamei DeathStalker V2, grație design-ului subțire ce permite amplasarea tastelor mai aproape de placa superioară a tastaturii, pentru o poziție mai naturală a mâinii și a încheieturii. Prin urmare, jucătorii vor avea parte de o reducere la minimum a oboselii încheieturii chiar și în cazul sesiunilor lungi de utilizare fără un suport pentru încheieturi.

Peste switch-urile optice cu profil redus se găsesc tastele gravate cu laser ce beneficiază și de un înveliș ultradurabil, pentru rezistență maximă la decolorare sau zgârieturi. Învelișul ultradurabil face ca tastele să fie mai rezistente chiar și decât cele de tip doubleshot PBT. Durabilitatea tastaturilor DeathStalker V2 este sporită și grație utilizării unui aliaj de aluminiu 5052 pentru placa superioară a acestora.

Atât DeathStalker V2 Pro cât și DeathStalker V2 Pro Tenkeyless dispun de Razer HyperSpeed Wireless, tehnologia wireless de mare viteză a lui Razer, în prezent una dintre cele mai rapide și mai fiabile tehnologii de gaming wireless din lume. Folosind o combinație de protocoale de date optimizate, o frecvență radio ultrarapidă și tehnologia Adaptive Frequency (care scanează frecvențele disponibile pentru a folosi doar canalele fără interferențe), Razer HyperSpeed Wireless oferă o conexiune rapidă, stabilă și fiabilă, similară conexiunilor tradiționale prin cablu.

Dispunând de funcția multi-device pairing, jucătorii pot conecta atât DeathStalker V2 Pro, cât și un mouse Razer compatibil la un singur dongle HyperSpeed Wireless pentru o libertate mai mare și un confort crescut, păstrând în același timp latența la minimum.

În plus, DeathStalker V2 Pro și DeathStalker V2 Pro Tenkeyless dispun și de conectivitate Bluetooth 5.0, astfel oferindu-le utilizatorilor flexibilitatea de a se conecta la 3 dispozitive simultan, fără a fi nevoie de reconectare între dispozitive, iar comutarea între dispozitive se face cu ajutorul unui singur buton.

Cu o durată de viață a bateriei de 40 de ore de utilizare continuă pentru DeathStalker V2 Pro și 50 de ore pentru DeathStalker V2 Pro Tenkeyless, ambele modele dispun si de un cablu detașabil Type C pentru încărcare sau folosire în timpul încărcării, astfel încât să nu existe întreruperi nici măcar în cazul celor mai lungi maratoane de jocuri.

DeathStalker V2 Pro oferă o tastatură wireless cu caracteristici complete utilizatorilor care doresc o configurație fără cablu. Pentru cei care caută o configurație minimalistă sau cei care au spațiu limitat pe birou, DeathStalker V2 Pro Tenkeyless oferă aceeași funcționalitate wireless, aceeași viteză și responsivitate ca modelul DeathStalker V2 Pro de dimensiune completă. Chiar și la versiunea Tenkeyless, butonul media și rotița sunt păstrate pentru confort. DeathStalker V2 le oferă utilizatorilor aceeași funcționalitate și viteză ca DeathStalker V2 Pro, însă renunță la conectivitatea wireless în favoarea unei conexiuni prin cablu Type C detașabil.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer DeathStalker V2 Pro

249.99 Euro

Razer.com & Parteneri retail autorizați – disponibil acum

Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless

219.99 Euro

Razer.com & Parteneri retail autorizați – Trimestrul 3, 2022

Razer DeathStalker V2

199.99 Euro

Razer.com & Parteneri retail autorizați – Trimestrul 3, 2022