Lectură de 1 min

3 sfaturi de leadership pentru antreprenorii ce vor să vină la Factory Bootcamp. Ultimele zile de înscrieri

Abonează-te pe  
Ioana Maxim este unul dintre mentorii evenimentului Factory Bootcamp II de pe 17-18 mai, dedicat optimizării planului de afaceri pentru antreprenori la început de drum în scopul finanțării. Sunt ultimele zile de înscrieri și iată 3 sfaturi de la Ioana Maxim pentru antreprenori.
3 sfaturi de leadership pentru antreprenorii ce vor să vină la Factory Bootcamp

Factory Bootcamp Student

Ai între 18 și 26 de ani și vrei să deschizi o afacere? Înscrie-te la tabăra de antreprenoriat dedicată ție - Factory Bootcamp Student pe 22-23 noiembrie 2024 din București.

Rezervă-ți locul

Factory Bootcamp este un eveniment de două zile dedicat antrenamentului intens al antreprenorilor la început de drum care vor să-și finanțeze afacerea. Te poți înscrie pentru ediția din 17-18 mai acum.

Înscrierile sunt gratuite și căutăm 25 de antreprenori și antreprenoare. O poți face în 4 minute la acest link. Sunt ultimele zile de înscriere.

Cine este Ioana Maxim?

Ioana Maxim este Strategic People Partner pentru divizia comercială la Pleo și HR mentor & trainer la Școala de HR.

Lucrează de 14 ani în medii internaționale și a ajutat diverse companii de tip startup, scaleup și corporate din UK și Europa să-și dezvolte organizațiile prin oameni și proiecte strategice în zona de people & culture.

Mai avem doar câteva locuri disponibile. Înscrie-te gratuit la Factory Bootcamp aici.

De la Ioana Maxim, mentor la Factory Bootcamp pe 17-18 mai, vei afla câteva lucruri importante:

  • Cum alegi primii oameni care să se alăture în firmă ca angajați?
  • Management de echipă în creștere
  • Leadership
  • Cum duci viziunea de la tine ca fondator sau fondatoare la angajați?
  • Cum poți să-i motivezi atunci când afacerea este mică?
  • Cum poți atrage oameni buni alături de tine?

Sfaturile Ioanei Maxim - mentor de leadership și HR

  1. Prioritizează-ți propria sănătate - fizică, mentală, emoțională. Să începi un nou business îți va consuma mult din energie, resurse și te va ține prins 24 din 24, dar este bine să realizezi că a fi "always on" nu este o strategie sustenabilă pentru viitorul îndelungat și trebuie să ai și o strategie de personal wellbeing bine pusă la punct.
  2. Legat de primul punct, outsource and delegate: ce se poate, unde se poate. Nu trebuie și nici nu poți să le faci pe toate. Exemple de arii din business care pot fi externalizate: payroll, HR, branding, marketing, social media, contabilitate. De multe ori este mai bine să lași unele lucruri pe mâna specialiștilor, mai ales dacă nu ai cunoștințe solide în domeniu.
  3. Setează o viziune de leadership comună cu echipa ta, oricât de mică ar fi ea - o cultură organizațională sustenabilă se bazează foarte mult pe tonul și direcția date de founder.

Abonează-te pe  

Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: