Cu Ovidiu Tuduruță am discutat la finalul programul Rubik Garage - Scale to USA, în luna aprilie, la Austin, Texas, acolo unde startup-urile din România au fost duse de Rubik Hub pentru a se cunoaște cu investitorii.
Beesers oferă îngrijire medicală la domiciliu, servicii de telemedicină, dar și sfaturi medicale de urgență direct prin chat. Totul pentru a ajuta pacienții care nu se pot deplasa cu ușurință, dar și pentru a le permite copiilor plecați în străinătate să aibă grijă de părinții din țară.
Rubik Garage a deschis înscrierile pentru ediția a 7-a a programului, ocazie numai bună să publicăm interviul cu Ovidiu realizat în acel moment.
Cifrele Beesers din momentul de față
- Peste 1 milion de euro atrași până-n momentul de față ca investiție
- 250.000 de descărcări
- 6.000 de rezervări finalizate de îngrijire la domiciliu
- În aprilie 2024 estimarea era de 600.000 de euro venituri anuale recurente
Ovidiu Tuduruță spune că în timpul programului Rubik Garage a descoperit un lucru foarte simplu, dar important. Și o spune amuzat. "O spun chiar eu, dar am descoperit că e mai bine să nu te bați ca chiorii pe o piață mică".
Ce afli din discuția cu Ovidiu pe care o poți urmări în clipul de mai sus:
1. Ce face Beesers acum pe piața din România
- Ovidiu, fondatorul aplicației Beesers, a dezvoltat un produs care permite utilizarea telefonului pentru a avea spitalul acasă, destinat persoanelor cu mobilitate redusă, vârstnici și persoane cu dizabilități.
- Aplicația permite chemarea unui medic la domiciliu, consultații la distanță și asistență medicală pentru injecții, perfuzii și recoltări.
2. Experiența Beesers în Rubik Garage
- Ovidiu menționează că a participat la un program de accelerare organizat de Rubik Hub, care a fost prima sa experiență în acest sens, evidențiind importanța de a nu se limita la piețe mici și de a evalua corect dacă un business poate rezolva o problemă reală.
- Echipa lui Ovidiu a obținut peste 1.000.000 euro investiții și aplicația are peste 250.000 de descărcări, 40.000 de utilizatori activi, și aproape 6000 de rezervări finalizate.
- Funcțiile aplicației includ acum telemedicină, sfaturi medicale prin chat și primul serviciu digital de urgențe, integrând toate serviciile medicale necesare într-un singur loc pentru pacient.
3. Cum colaborează Beesers cu industria medicală
- Beesers colaborează cu companii farmaceutice pentru programe de suport pentru pacienți, parteneriate cu companii private pentru abonamente medicale, și urmează să se integreze cu asiguratori.
- Ovidiu plănuiește să înființeze o companie în Statele Unite, să mute drepturile de proprietate intelectuală acolo și să caute parteneri pentru investiții.
- Strategiile viitoare includ dezvoltarea unor conexiuni în cadrul pieței americane, întâlniri cu sisteme medicale private, comunități ale pacienților, medici, asigurători și companii farmaceutice.