Printre cele mai importante beneficii ale participării în cadrul acestui program se numără:

  • 6 săptămâni cu workshopuri online, de grup
  • Întâlniri de mentorat 1 to 1
  • Întâlniri de finanțare
  • Facilitarea de parteneriate strategice în industrie
  • Participarea la F&B Innovation Camp, singurul bootcamp de inovare în industria alimentară (26-28 mai, Balvanyos Resor, jud. Covasna)

Antreprenorii din România și Republica Moldova care dezvoltă produse alimentare se pot înscrie la programul de accelerare până pe 16 martie, accesând site-ul F&B Business Accelerator.

Mentori și experți de top în industria F&B

De-a lungul celor 12 ediții anterioare, peste 80 de traineri și mentori s-au alăturat programului, oferind sprijin antreprenorilor în dezvoltarea produselor lor. Printre aceștia se numără:

  • Dragoș Petrescu, fondator City Grill Grup
  • Radu Savopol, fondator 5 to go
  • Dan Isai, fondator Salad Box
  • Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox
  • Ciprian Stancu, cofondator Republica BIO
  • Albert Davidoglu, CEO Macromex
  • Alfred Dauteuil, fondator Jerry's Pizza
  • Daniel Donici, fondator Artesana
  • Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Țuca Zbârcea & Asociații
  • Laurențiu Bănescu, cofondator Zăganu Craft Beer

Echipa completă de traineri și mentori poate fi consultată aici.