Printre cele mai importante beneficii ale participării în cadrul acestui program se numără:
- 6 săptămâni cu workshopuri online, de grup
- Întâlniri de mentorat 1 to 1
- Întâlniri de finanțare
- Facilitarea de parteneriate strategice în industrie
- Participarea la F&B Innovation Camp, singurul bootcamp de inovare în industria alimentară (26-28 mai, Balvanyos Resor, jud. Covasna)
Mentori și experți de top în industria F&B
De-a lungul celor 12 ediții anterioare, peste 80 de traineri și mentori s-au alăturat programului, oferind sprijin antreprenorilor în dezvoltarea produselor lor. Printre aceștia se numără:
- Dragoș Petrescu, fondator City Grill Grup
- Radu Savopol, fondator 5 to go
- Dan Isai, fondator Salad Box
- Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox
- Ciprian Stancu, cofondator Republica BIO
- Albert Davidoglu, CEO Macromex
- Alfred Dauteuil, fondator Jerry's Pizza
- Daniel Donici, fondator Artesana
- Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Țuca Zbârcea & Asociații
- Laurențiu Bănescu, cofondator Zăganu Craft Beer
Echipa completă de traineri și mentori poate fi consultată aici.