Dacă ați tot așteptat să mai scadă prețurile la unele gadgeturi, reducerile de mai ar putea fi momentul potrivit să faceți achiziții noi. Iată câteva recomandări de dispozitive pe care le găsiți acum la preț redus.

Reduceri de mai

Telefon mobil Samsung Galaxy S9+

Smartphone-ul are un ecran cu diagonala de 6,2 inch, rezoluție QHD și margini foarte mici sus și jos. Telefonul are 6 GB memorie RAM și până la 400 GB de spațiu de stocare. Bateria de 3500 mAh asigură o autonomie de cel puțin o zi și permite încărcarea rapidă și wireless. Face fotografii de calitate la lumina zilei și în condiții de luminozitate foarte scăzută. Funcția de Live Translation oferă traducere în timp real. În review-ul nostru de pe start-up.ro am ajuns la concluzia că Samsung Galaxy S9+ este un telefon de nota 9,9. Dacă te-am convins să îl cumperi, profită de reducerile lunii mari și comandă telefonul de aici.

Încărcător Wireless

Și dacă tot am menționat mai sus de încărcarea fără fir, acest încărcător wireless A+ cu licență Qi este și el în catalogul cu reduceri de mai. Este elegant, ușor și încarcă destul de bine. Poți încărca un acumulator de 3000 mAh în mai puțin de două ore și jumătate. Este un încărcător wireless universal, care poate fi folosit pentru orice telefon care este compatibil cu QI. Standul de încărcare este redus cu 53% și poate fi cumpărat de aici.

Reducerile lunii mai - ceasuri smart

Smartwatch Samsung Gear S3

Ceasul inteligent Gear S3 oferă o senzație și un look de ceas premium. Este conceput pentru a rezista zile întregi fără să aveți nevoie de telefon sau de reîncărcare. Ecranul are afișaj Super AMOLED de 1,3 inci, cu 15 tipuri de design preinstalate și mai multe disponibile în magazinul de aplicații Gear. Smartwatch-ul vă permite să răspundeți sau să respingeți apeluri telefonice, dezactivați alarme, controlați volumul și nivelurile de luminozitate ale ecranului, navigați prin aplicații și prin e-mailuri. Bateria poate duce până la 4 zile cu o singură încărcare. Se găsește printre reducerile de mai și poate fi comandat de aici.

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active folosește senzori de mișcare dedicați pentru a urmări automat șapte tipuri de activitate. Ceasul smart monitorizează ritmul cardiac și trimite alerte instantanee atunci când detectează o frecvența cardiacă anormală. De asemenea, poate detecta nivelul de stres și vă poate ghida să-l reduceți prin respirație ghidată și urmărește cele patru etape ale somnului. Galaxy Watch Active ține evidența activităților zilnice timp de peste 45 de ore printr-o singură încărcare. Profitați de reducerile de mai și achiziționați ceasul la jumătate de preț de aici.

Reduceri de mai - brățări de fitness

Brățară sport Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 este o brățară inteligentă gândită pentru a monitoriza starea fizică și de sănătate a utilizatorilor, în timpul oricăror activități. Aceasta poate fi scufundată în apă până la 50 m, așa că o puteți folosi și pentru înotul în piscină sau în mare. Ecranul tactil OLED are 0.78 inci și permite alunecarea ușoară a degetului între opțiunile din meniu. Printre alte funcții se numără primirea de apeluri și mesaje, sincronizarea cu aplicațiile de smartphone și monitorizarea mai multor date referitoare la sănătate: ritm cardiac, număr de pași, ore de somn, calorii arse. Cu ocazia reducerilor de mai, brățara poate fi cumpărată de aici cu 35% mai ieftin.

Brățară de fitness Garmin Vivosport

Tot în oferta cu reducerile lunii mai este și această brățară sport. Este un tracker de activitate inteligent cu puls la încheietură și GPS, care include instrumente de monitorizare a pregătirii fizice și funcția de monitorizare a nivelului de stres. Brățara sport vă permite să primiți mesaje text, actualizări de pe rețelele sociale, email, accesați comenzi pentru muzică și utilizați funcția LiveTrack pentru a permite prietenilor să va urmărească activitățile. Durata de viață a bateriei este de până la 7 zile în mod ceas inteligent și de 8 ore în modul GPS. Brățara de fitness este redusă cu 42% și se găsește aici.