Am avut și ieri un articol cu produse la reducere la eMAG cu ocazia campaniei Revoluția Prețului, dar dacă nu ai găsit nimic care să-ți placă, am mai compilat o listă scurtă cu oferte care ne-au atras atenția. Dacă ieri ne-am concentrat pe gadgeturi, astăzi trecem la electrocasnice și avem câteva recomandări care te-ar putea convinge să renovezi prin casă.

Reduceri la electrocasnice la eMAG

Un ajutor de nădejde în bucătărie poate fi acest mixer de la Heinner. Are 6 viteze și bol de 5,5 litri și are un preț bun la reducere eMAG, de Revoluția Prețurilor. Îl poți cumpăra de aici.

Combina frigorifică Samsung din catalogul Revoluția Prețurilor vine cu dozator de apă rece, este înaltă și are un aspect futurist. Promite eficiență energetică A+, iar prețul este unul bun cu ocazia noilor reduceri eMAG. O poți cumpăra de aici.

De la LG am găsit o mașină de spălat în oferta eMAG de Revoluția prețurilor. Este vorba despre un model Smart, care se poate conecta la smartphone prin NFC. O puteți lua de aici, la un preț foarte bun.

Iar pentru diminețile grele, când singurul lucru care te poate trezi este o cafea bună, există acest espressor manual Saeco. Reducerea este de 30%. Poate fi cumpărat de aici și îți va face zilele mai ușoare.

Dacă ți-ai propus să mănânci mai sănătos în noul an, atunci poți începe de la modul în care îți prepari mâncarea. Pentru a te ajuta, am găsit un gadget 2-în-1, adică aparat de gătit cu aburi și blender de la Philips. E bun în special pentru cei care au copii mici, permițându-ți să amesteci ingredientele fără să mai schimbi vasul. Are o reducere mare la eMAG și a fost unul dintre cele mai cumpărate produse de Black Friday. Poate fi cumpărat de aici.