Poate că ești bucuros de începerea unui nou an de facultate, poate vrei doar să faci niște cumpărături care să-ți aline supărarea, sau poate ai terminat de mult timp școala, dar vrei să-ți mai cumperi una-alta - noi am găsit câteva produse interesante, aflate la reducere în campania de Back to School a eMAG. Descoperă-le mai jos.

Brățară de fitness la reducere înainte de începerea școlii

Doar pentru s-a încheiat sezonul de ”beach body”, nu înseamnă că nu ar trebui să duci un stil de viață activ și sănătos. Pentru asta, am ales o brățară de fitness de la Fitbit care să te ajute să-ți contorizezi somnul dintre examenele ce vor urma, precum și pașii pe care îi vei face în weekenduri, colindând dintr-un club în altul. Brățara are o reducere considerabilă și o poți cumpăra de aici.

Scaun de birou în campania Back to School

Pentru cei care și-au propus să stea ore întregi în scaune, lucrând la proiecte, am găsit un scaun de birou ergonomic la reducere. Are tetieră și suport lombar, o culoare elegantă și dimensiuni potrivite pentru o cameră de cămin. Îl poți folosi și pentru pauzele lungi și dese în care urmărești clipuri pe Youtube. Îl poți cumpăra de aici.

Baterie externă în oferta de toamnă

Dacă smartphone-ul tău are încărcare wireless și nu vrei să cari și cablul după tine (sau nu vrei să riști să-l uiți), atunci o baterie cu wireless charging e potrivită pentru tine. Noi am găsit una cu o capacitate de 10.000 mAh. Partea bună este că poți încărca și smartphone-ul unui prieten, pentru că ai și un port USB la dispoziție. Bateria este la reducere și o poți cumpăra de aici.

Kit de gaming la reducere înainte de începerea școlii

Doar pentru că începe școala nu înseamnă că nu te vei mai distra deloc. Un kit format dintr-un mouse și o tastatură de gaming te va ajuta să-ți eliberezi nervii de după sesiune și îți va face și biroul mai puțin plictisitor, datorită numeroaselor lumini colorate. Poți cumpăra kit-ul de gaming la reducere cu ocazia Back to School de aici.