Un manager bun are nevoie nu doar de calitățile potrivite pentru a conduce mai bine angajații, dar și să cunoască metode și instrumente potrivite prin care să poată face asta. Dacă vrei să înveți cum să conduci mai bine, avem câteva recomandări de cărți de management la reducere.

Reduceri la cărți de management

Managerul neoficial de proiect, de Kory Kogon, de Suzette Blakemore

Din această carte pentru manageri vei afla despre gestionarea timpului și metodele pe care le poți aplica atât la locul de muncă, cât și acasă. Cartea cuprinde sfaturi practice, învățându-te elementele de bază într-o manieră perfect adaptată mediului de lucru și vieții de zi cu zi. Vei parcurge etapele cele mai importante ale procesului de coordonare a unui proiect: inițierea, planificarea, execuția, monitorizarea/ controlul, finalizarea. Și această carte are o reducere de 35% și poate fi comandată de aici.

Cele mai importante 76 de întrebări și răspunsuri din management, de James McGrath

Este un ghid menit să-i ajute pe manageri să-și folosească potențialul la maximum pentru bunul mers al companiei. Cartea oferă managerilor soluții imediate la întrebări esențiale privind motivarea echipei, delegarea eficientă a sarcinilor sau pregătirea unui plan strategic. Cartea este acum la reducere și poate fi cumpărată de aici.

Cărți pentru manageri, la preț redus

Resursele umane în ecuația profitului, de Jeffrey Pfeffer

Autor de succes și expert în management Jeffrey Pfeffer face o exeminare critică a practicilor de management al resurselor umane. El susține că majoritatea practicilor general acceptate sunt extrem de distructive, atât pentru relațiile de lucru, cât și pentru performanța organizațională. Pe baza cercetărilor întreprinse la diverse companii, Pfeffer construiește o ipoteză conform căreia cultura și capacitatea unei companii – derivate din felul în care își administrează oamenii – sunt adevăratele și durabilele surse de avantaj competițional. Cartea de management este redusă cu 35% și se găsește aici.

Reduceri la cărți de management - companii de succes

Cele trei reguli - Michael E. Raynor, de Mumtaz Ahmed

Ghidul este indispensabil oricărei companii care vrea să ajungă la rezultate de top și reprezintă o combinație perfectă de studii de caz și analize amănunțite de date prin care cei doi autori încearcă să arate cum reușesc anumite companii să obțină performanțe excepționale pe termen lung, ce fac în mod diferit și poți învăța de la ele. Autorii au studiat în amănunt 27 de companii și au descoperit că atunci când se confruntă cu decizii dificile, companiile excepționale respectă trei reguli. Care sunt acestea, vei afla cumpărând cartea de aici.

Sun Tzu și arta afacerilor, de Mark R. McNeilly

Pornind de la exemplele reale ale unor firme precum General Electric, Microsoft, AT&T, BMW, Southwest Airlines sau FedEx, Mark R. McNeilly îți arată cum pot fi adaptate cu succes principiile militare la lumea corporatistă de astăzi, ca să fie evitate capcanele managementului și să se obțină avantaj competitiv pe termen lung. Autorul încearcă să demonstreze că la domeniul afacerilor, la fel ca războiul, este unul dinamic, cu alertă ritmică și impune utilizarea eficientă a unor resurse limitate, iar directorii moderni ai organizațiilor au de câștigat dacă știu cum să valorifice învățăturile din lucrarea clasică de strategie militară scrisă de generalul chinez Sun Tzu. Cartea poate fi achiziționată de aici, la un preț redus cu 45%.