HoReCa în mișcare, program de susținere a antreprenorilor în procesul de digitalizare

După lansarea programului de investiții Tazz Republic, compania continuă planul de contribuție la redefinirea modelului de business în HoReCa orientat spre inovație, oferind antreprenorilor din ecosistemul Tazz un program de educație financiară și informare - HoReCa în mișcare. Programul vizează o mai bună înțelegere a conceptului de food delivery și a procesului de gestionare a businessului digital.

Programul de educare și sprijin în digitalizare se desfășoară din octombrie și până la finalul anului și implică mai multe acțiuni - o serie de webinarii pentru restaurantele de pe platformă, dar și un program de diagnostic prin care 300 dintre cele mai performante restaurante vor primi o analiză tehnică pe indicatori financiari, împreună cu o serie de recomandări și sugestii de business de la Iancu Guda și echipa Tazz.

Așadar, restaurantele care vor participa la webinarii vor afla informații utile despre gestiunea eficientă a capitalului de lucru, despre ciclul de conversie, gradul optim de îndatorare și nu numai. De asemenea, partenerii vor avea ocazia să pună întrebări specifice, particularizate pe afacerile lor, în baza temelor discutate.

”Suntem un business în mișcare și ne dorim să creștem împreună cu partenerii noștri. Așadar, lansarea proiectului HoReCa în mișcare, alături de Iancu Guda, a venit ca un pas natural în relația cu restaurantele de pe platformă, cărora ne dorim să le oferim informații valoroase pentru afacerile lor, dar și o înțelegere mai aprofundată a întregului model de business de food delivery. Ne bucurăm că vor avea ocazia să afle toate aceste lucruri de la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu, Iancu Guda, să primească recomandări utile și să își răspundă la întrebări esențiale pentru extinderea businessului lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

”În ciuda problemelor din ultimii ani, sectorul HoReCa rămâne un contributor important la formarea PIB, cu un aport de cca. 5%. Provocările rămân complexe, de la scumpirea energiei și a materiilor prime, majorarea salariilor și incertitudinea fiscală și a consumului într-un mediu inflaționist ridicat. Într-un asemenea context, direcția HoReCa devine evidentă: antreprenorii au nevoie de soluții practice și moderne pentru eficientizarea prin digitalizare, extinderea vânzărilor cu ajutorul food delivery și perfecționarea deciziilor de gestiune financiară a afacerii, de la intuiție la precizie chirurgicală. Sper ca proiectul nostru să ajungă la cât mai mulți antreprenori din HoReCa, pentru accelerarea creșterii profitabile a sectorului și afacerilor”, a declarat expertul financiar Iancu Guda.

Iancu Guda este doctor în Finanţe şi Bănci, cu diploma obţinută în cadrul Centrului European de Excelenţă şi absolvent al Univeristăţii Sheffield, specializarea de Administraţie, Afaceri şi Management.

În prezent, Iancu Guda ocupă poziția de vicepreşedinte al Asociaţiei Analiştilor Financiari Bancari din România. Are aproape 20 de ani de experiență în managementul riscului de credit și este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii Coface Credit Management Services, ocupând funcția de CEO.

Iancu Guda este lector asociat în cadrul IBR și ISF și IMBA (ASE), predând cursuri de specialitate.