Fitbit Charge 3 are dimensiuni mici, ecran ușor curbat și linii drepte combinate cu niște curburi elegante și fine. Brățara nu mai are un buton fizic, ca modelul anterior, ci unul capacitiv, care reacționează la atingeri, iar noul design îi conferă și rezistență la apă până la o adâncime de 50 de metri, lucru impresionant. Device-ul în sine poate fi ori rose gold ori neagru, iar curelele vin într-o varietate de materiale și culori. E o brățară foarte plăcut de purtat și aproape că uiți că o ai la mână, deci nu te va deranja nici în timpul somnului, iar calitatea materialelor folosite este premium din toate punctele de vedere.

Fitbit Charge 3 - ecran și dimensiuni

Fitbit Charge 3 e o brățară gândită pentru a fi purtată zi de zi și nu doar la sală, putând fi integrată cu ușurință în orice ținută.

Ecranul de pe Charge 3 are dimensiuni mai mari decât pe modelele anterioare și răspunde absolut instant la atingeri. E monocrom și se vede perfect în orice mediu, un mare plus. Interfața a fost redesenată și e mai ușor să îți vezi statisticile. Brățara poate acum să identifice automat ce tip de exerciții faci.

Poți alege dintre 15 activități, printre care și înotul, și îți poți seta țeluri, iar Charge 3 te va ajuta să le îndeplinești. Fiind conectată la GPS-ul smartphone-ului, brățara îți măsoară în timp real distanțele parcurse, precum și ritmul de alergare. În timp, Fitbit Charge 3 îți învață stilul și te poate ajuta să te perfecționezi.

În plus, Fitbit Charge 3 îți aduce la încheietură notificările importante de pe smartphone și poți selecta din aplicație ce mesaje vrei să îți apară pe ceas. Poți chiar să verifici și starea vremii și rămâi mereu conectat cu lucrurile care contează pentru tine.

Charge 3 - cum monitorizează ritmul cardiac

Dar produsele Fitbit nu se adresează doar celor pasionați de sport, ci oricărei persoane care își dorește o viață mai sănătoasă. Iar Charge 3 te poate ține mai sănătos în mai multe moduri.

Charge 3 îți reamintește să faci mișcare în fiecare oră și te încurajează atunci când ți-ai îndeplinit norma de pași pe care ai setat-o în aplicație. Monitorizându-ți constat ritmul cardiac, brățara îți poate spune când atingi ritmul optim de antrenament pentru arderea de calorii. Fiind ușor de purtat la încheietură chiar și noaptea, gadgetul te poate ajuta să îți înțelegi mai bine tiparele de somn și să le ajustezi, pentru un somn mai dulci brățara spunându-ți și cât de bine ai dormit.

Dacă ești stresat, Charge 3 te poate ghida într-o sesiune de respirație care îți va reda calmul, iar sexul feminin beneficiază și de funcționalitățile ce țin monitorizarea ciclului menstrual. Toate aceste funcționalități te pot ajuta să duci un trai mai echilibrat, deci să ai o viață mai sănătoasă, iar partea cea mai bună este că nu vei face eforturi conștiente pentru asta: simplul fapt că ai toate aceste date mereu la dispoziție te va îndemna, subconștient, să fii mai atent la tine.

Cu o autonomie de circa 7 zile și cu funcționalitățile enumerate mai sus, Fitbit Charge 3 poate fi considerat mai mult decât un accesoriu high-tech. Sunt șanse mari să ajungi să-l consideri o parte din tine, un partener pentru o viață mai bună. Charge 3 este și un cadou perfect, având în vedere că ne apropiem de sărbători, iar prețul său este unul accesibil.