Compania specializată în domeniul resurselor umane, Reviro, organizează un bootcamp dedicat startup-urilor și tinerilor antreprenori. The Start-up Bootcamp e inspirat dintr-un model educaţional dezvoltat de INSEAD Centre for Entrepreneurship şi utilizat cu succes în peste 30 de traininguri similare cu peste 1.000 de participanţi.

Cei care doresc să participe se pot înscrie aici și trebuie să îndeplinească două condiții:

  1. Să fie absolvenți de studii superioare la o universitate acreditată internațional;
  2. Să aibe motivația de a determina o schimbare pozitivă în comunitățile din jur

Pe parcursul a 48 de ore intensive participanții vor evolua de la o idee vagă de business (sau poate doar o problemă sau o oportunitate generică) până la un plan de business suficient de viabil cât să-l poată prezenta cu încredere unui panel de investitori. Aceștia vor primi multiple runde de feedback real şi vor pleca cu o perspectivă clară asupra drumului pe care îl vor urma. De asemenea, vor câştiga experienţă reală de pitching în faţă unui panel de antreprenori şi investitori cu experienţă.

Photo_Bootcamp

Bootcamp-ul începe la 19:30 vineri seară şi se termină la 19:30 duminică seară. Vineri seară participanţii se vor prezenta, se vor grupa şi vor începe să lucreze în echipe de 2-4 persoane. Sâmbătă dimineaţă, participanţii îşi vor organiza, testa şi dezvolta ideile antreprenoriale contra timp, în mod structurat, beneficiind de sfaturi & coaching din partea trainerilor. Duminică după-amiază toate echipele îşi prezintă ideile în faţa unui panel de antreprenori şi investitori experimentaţi, primind feedback personalizat. Câştigătorii au şansa unei discuţii despre o posibilă finanţare / investiţie.

Bootcamp-ul este condus şi facilitat de:

Panel Antreprenori şi Investitori:

Costuri:

  • preţ 650 de lei
  • preţ 585 de lei (10% reducere pentru membrii comunităţii Reviro* şi pentru persoanele recomandate de către MSM România şi Wall-Street.ro).

Bootcampul va avea loc la Snagov între 29 și 31 ianuarie.