Compania va deschide un birou la Stockholm și a postat anunțuri de recrutare pentru un country manager și growth launcher pentru regiunea de nord a Europei.

În țările din această regiune, Revolut se va lupta cu jucători locali precum Dreams, Klarna sau Tink, dar și cu alți rivali europeni majori precum TransferWise.

Revolut este un startup londonez lansat în 2015 de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko. Prin intermediul Revolut utilizatorii pot transfera bani direct prin aplicația mobilă către alți clienți care au cont în cadrul Revolut, dar și către persoane care nu folosesc acest serviciu, prin intermediul unui simplu mesaj, prin WhatsApp sau email.

Totodată, pot lua împrumuturi și au acces la conturi curente deschise la o serie de bănci din Marea Britanie. Clienții Revolut pot schoate bani de la ATM-uri în alte țări decât cea de origine fără a plăti taxe suplimentare și au acces și la un card virtual de debit care poate fi folosit pentru cumpărături online.

Recent, Revolut a adăugat opțiunea putea cumpăra, ține și schimba Bitcoin, Litecoin și Ether în oricare dintre monedele disponibile pe platformă. Opțiunea este disponibilă și pentru utilizatorii Revolut din România.

În plus, startup-ul a lansat și o asigurare de călătorie cu geolocație – se activează doar la călătoriile utilizatorilor. Polița Revolut Travel Insurance este oferită în parteneriat cu Thomas Cook Money, divizia de servicii financiare a Thomas Cook Group, și constă într-o asigurare medicală și dentară, iar costul unei polițe începe de la aproximativ 5 lei pe zi. Utilizatorii Revolut își pot adapta propria poliță prin intermediul aplicației pentru a include prieteni sau membri de familie, sau pentru a adăuga o asigurare pentru sporturi de sezon.