Proiectul Nest Hub Community & Coworking, din Bacău, a apărut din nevoia de a avea un spațiu pentru dezvoltarea mediului antreprenorial în rândul tinerilor și, în același timp, pentru dezvoltarea comunității locale. Nest Hub își propune să fie un loc în care tinerii din Bacău și nu numai să își dezvolte abilitățile, să facă networking, să lucreze într-un mediu favorabil, creativ și să împărtășească din cunoștințe și idei pentru a dezvolta startup-uri și proiecte de succes.

În același timp Nest Hub Community & Coworking vrea să ofere un spațiu în care freelanceri să își găsească un loc în care să lucreze și să nu mai fie nevoiți să își petreacă timpul prin cafenele.

Pe 26 ianuarie, echipa Nest Hub Community & Coworking a participat și la evenimentul Coworking Spaces of Moldova - 2018 Regional Meeting, alături de circa 50 de reprezentanți din spații de coworking si incubatoare de afaceri din regiunea Moldovei (regiunea de Nord-Est din Romania si Republica Moldova), Bacăul fiind, pentru prima oară, pus pe harta spațiilor de coworking din regiunea Moldovei.

Nest Hub Community & Coworking are o suprafață de 200 mp și este împărțit în spații de birouri, o sală de conferință, o sală de brainstorming, o bucătărie și trei băi.

La realizarea Nest Hub-ului au contribuit: Vinca, Startup Mastery, Let’s Do it Romania!, Grafit și The Stage alături de fondatori: Helios, Miere Pădureni, Color Drop și Dream Big Media.

În intervalul 05 - 09 februarie, ușile hub-ului sunt deschise pentru a a testa gratuit experiența Nest Hub.