În ultima zi de înscriere în provocarea UberPITCH, România se află pe locul 7 în topul țărilor europene participante, cu peste 120 de idei înscrise, la egalitate cu Olanda și Danemarca.

Pe primele locuri se află Marea Britanie (peste 500 de idei), Franța (peste 350), Italia și Suedia (peste 210), Spania (peste 190), Portugalia (peste 180), Polonia (peste 145). Astazi este ultima zi în care antreprenorii români își mai pot înscrie ideea, pana la ora locală 23:59.

România se află pe locul 7 în topul țărilor europene înscrise în UberPITCH, la egalitate cu Olanda și Danemarca.

Antreprenorii români își mai pot înscrie ideea azi, 30 mai, până la ora locală 23:59.

Finaliștii selectați din toate țările vor merge la Berlin, unde își vor prezenta ideea lui Travis Kalanick, CEO-ul și fondatorul Uber și mai multor investitori.

poza1

UberPITCH se desfășoară în 37 de orașe din 21 de țări din Europa. În România, proiectul este desfășurat în parteneriat cu Impact Hub București și TechHub Bucharest.

Provocarea UberPITCH oferă antreprenorilor din Europa oportunitatea de a primi sfaturi pentru ideea lor de afaceri de la antreprenori locali cunoscuți, la atingerea unui buton.

Cei selectați vor primi apoi informații despre cum vor putea comanda UberPITCH pe 1 iunie.

Cei care vor evalua ideile înscrise în UberPITCH în România sunt Oana Craioveanu, Director și Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-fondator How to Web și TechHub Bucharest, Andrei Pitiș, Fondator și CTO al Vector Watch,  Andrei Ostacie, investitor, proprietar și marketing manager OkapiStudio și Sergiu Neguț, Business Angel și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Mai multe detalii despre antreprenorii care vor evalua ideile din UberPitch, aici.

Un juriu format din reprezentanți Uber, reprezentanți ai partenerilor și antreprenori locali vor alege cele mai bune idei din toate țările participante. Participanții selectați vor merge la Berlin pe 8 și 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul și fondatorul Uber.

Cum funcționează:

  • Descarcă aplicația Uber pentru iPhone, Android, Windows Phone sau Blackberry
  • Trimite ideea ta, completând un formlar aici
  • Dacă ideea ta este selectată, vei primi un cod promoțional cel târziu pe 1 iunie, 2016, care îți va permite deblocarea opțiunii UberPITCH în aplicație
  • Pe 1 iunie, în intervalul 11:00-15:00, comandă UberPITCH pentru a-ți prezenta ideea unuia din cei cinci antreprenori locali
  • Dacă nu reușești să prinzi UberPITCH din prima încercare, mai încearcă! Ne așteptăm la foarte multe cereri
  • Cursele sunt gratuite și vor începe și se vor încheia la locul selectat ca punct de pornire
  • Doar utilizatorii cărora li se va selecta ideea vor primi codul promoțional care deblochează opțiunea UberPITCH