TNW Ignite este un program în care 50 de startup-uri early stage din lume primesc access gratuit la conferința TNW 2019 - un eveniment de tehnologie care aduce împreună executivi, investitori de top și startup-uri promițătoare.

Startup-urile acceptate în program vor beneficia de un stand pentru prezentare, discuții unu-la-unu cu posibili investitori și parteneri, precum și posibilitatea de a-și prezenta ideea în cadrul competiției Pitch Battle. Unul dintre acestea este și startup-ul românesc uVibe. Aplicația a fost lansată oficial în septembrie 2018 și este un ghid urban care te ajută să găsești cele mai distractive locuri de ieșit în oraș din lume, în timp real.

Aceasta se folosește de semnale sociale și de profilul fiecărui utilizator în parte pentru a face recomandări personalizate de ieșit în oraș. Alexandru Căbuz, cofondator al uVibe, spune că folosesc niște algoritmi complecși și planifică să integreze tehnologia machine learning pentru o acuratețe și mai bună.

uVibe te ajută să descoperi cele mai bune cafenele, restaurante, pub-uri, cluburi și locații pentru activități în aer liber din orașul tău, pe care mai apoi le poți sorta și filtra în funcție de nevoile tale. De asemenea, poți verifica raportul dintre numărul de băieți și fete dintr-un anumit local, poți vizualiza cele mai recente fotografii și îți poți anunța prietenii unde urmează să ieși în oraș.

Cu uVibe îți poți crea propriul profil de utilizator, poți invita prietenii să ieșiți împreună și poți împărtăși cu ei cele mai bune momente trăite în oraș. Startup-ul a făcut parte din cea de a doua serie de startup-uri din programul Techcelerator pe care l-a încheiat cu succes la finalul lunii ianuarie 2019. Investiția de 25.000 de euro făcută de fondul de investiții GapMinder Venture Partners este folosită pentru testarea și extinderea pe piețele europene.

Alexandru spune despre participarea la TNW 2019 că reprezintă o oportunitate de a discuta cu investitori pentru o nouă rundă de finanțare de tip seed de 250.000 de euro.

Aplicația este disponibilă pe Google Play și App Store.