Tehnologia care stă la baza protecției oferite de noua folie produsă în România este utilizată și pentru o serie extinsă de echipamente ale NASA. Mai mult decît atât, folia permite o reaplicare repetată, de până la șapte ori, în cazul în care utilizatorul nu a aliniat-o optim cu terminalul protejat.

Compania estimează dublarea volumului vânzărilor, la finalul anului 2020, la 1,6 milioane de euro, dar și anunță investiții în valoare de 400.000 de euro în retehnologizare, achiziția de utilaje, creșterea capacității de producție, extinderea echipei, automatizări, alături de achiziționarea unui spațiu de 500 de metri pătrați, cu rol de birouri, producție și depozit.

“Este momentul reinventării, pentru noi. Experiența de peste 10 ani ne-a adus în punctul în care suntem gata să protejăm terminalele utilizatorilor cu o folie de nouă generație, mult mai sigură, eficientă și ușor de instalat, dar și cel în care ne dezvoltăm o nouă identitate, alături de o prezență online împrospătată, cu un plus de funcționalități. Mai mult decât atât, este și momentul în care alegem să ne diversificăm gama de produse, pentru scopul unic de a ajuta medicii din linia întâi. Astfel, am produs deja 5.000 de viziere de protecție, pe care le-am donat, jumătate spitalelor din Sălaj și jumătate altor regiuni din țară și vom continua, în ritm susținut, să menținem acest demers, complet gratuit pentru beneficiarii din sistemul medical”, a declarant Adina Crișan, Manager General, Alien Surface.

Volum de vânzări de 2 milioane de euro

Reprezentanții Alien Surface estimează că vor atinge un volum de vânzări de 2.000.000 de euro, în următoarele 12 luni.

Noua folie este deja disponibilă online, în magazinul propriu www.aliensurface.ro și în magazinele online ale partenerilor și, odată cu redeschiderea magazinelor fizice, aceasta va putea fi achiziționată și în rețeaua de retail tradițional. Alien Surface dispune de o rețea națională de parteneri, iar lista acestora este accesibilă la www.aliensurface.ro/parteneri.

Folia ultra-rezistentă asigură protecție 360˚ a terminalelor, pe ecran, laterale și spate și permite o transparență de 100%, fără a influența în niciun mod calitatea culorilor. Instalarea este facilă și fără greșeală, datorită noii formule cu Alien Gel. Mai mult, producătorul oferă și un program de garanție pe viață, pentru noua generație de folii, desenate in-house și tăiate cu aparatură de mare precizie.

Integrarea magazinului online pe platforma Blugento

În curând, aceasta va fi adaptată și pentru protejarea dispozitivelor din industria auto și cea medicală.

Oficialii Alien Surface au în plan și lansarea de noi produse, ulterior integrării magazinului online pe platforma Blugento, care imbunatateste semnificativ experienta clienților, printr-un design optimizat și prezentarea îmbunătățită a produselor. De asemenea, partenerii vor putea achiziționa mai facil produsele, datorită unei noi platforme B2B.

Alien Surface, fondată în 2009, produce și distribuie cele mai apreciate folii de protecție din România. Foliile înlocuiesc cu succes husele sau carcasele, nu alterează design-ul dispozitivelor și claritatea ecranelor și au o demonstrată capacitate de regenerare.