Alien Pixel Studios a pornit o campanide de crowdfunding pe Kickstarter pentru finanțarea jocului. Românii au cerut 25.000 de dolari pentru realizarea jocului platformer 2D Metroidvanian puzzle și au obținut 41.308 dolari.

Data de lansare pentru joc anunțată în campania de Kickstarter a fost mai 2020, dar înainte de asta, românii vor să le arate gamerilor ce le-au pregătit cu acest demo.

Echipa care dezvoltă jocul ”Unbound: Worlds Apart” este formată din Sergiu Crăițoiu, pe partea de programare și game design, iar Olga Ciob e pe partea artistică. Unbound: Worlds Apart, un joc atmosferic 2D bazat pe puzzle-uri și pe o poveste care se diferențiază de alte jocuri prin faptul că personajul principal are abilitatea de a deschide portaluri spre diferite dimensiuni afectând astfel mediul înconjurător și inamicii.

Primul joc al companiei a fost Polandball: Can Into Space! care a fost descărcat de peste 100.000 de ori pe mobile, dar și pe PC.

Dacă vrei să afli mai multe despre Alien Pixel Studios, despre jocul Unbound și despre crearea de jocuri video în România atunci ar trebui să urmărești acest interviu video cu Sergiu Crăițoiu, cofondator Alien Pixel Studios.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.