Beez este un startup românesc care oferă un serviciu de cashback. Practic, dacă vei cumpăra prin ei primești o sumă mică de bani înapoi. Pe termen lung, Beez vrea să transforme acest serviciu într-un adevărat fintech prin care să acorde credite.

Beez a finalizat discuțiile cu investitori privați, fondul de investiții RocaX și GapMinder, în urmă cărora s-a concretizat suma necesară dezvoltării proiectelor și a produsului, pentru ambele piețe: cea din România și cea din Marea Britanie.

Până acum, compania a dezvoltat și aplicat sistemul de cumpărături cu beneficii (cashback), dar și creditarea fără rate sau dobânda a cumpărăturilor online, atât pentru clienții din România, dar și pentru cei din UK, conform precizărilor oferite de către reprezentanții companiei, conform informațiilor obținute de colegii de la wall-street.ro.

Această rundă vine la 6 luni distanță de ultima anunțată de către startup-ul fondat de către Lucian Cramba și Vasile Tamaș, rundă în care au obținut suma de 250.000 de euro. În total, până în acest moment, business-ul a obținut 1,65 milioane de euro de la investitori. În trecut, Beez a participat la acceleratorul Techcelerator în România.

,,Ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o primii noștri parteneri de drum și cei care au crezut în progresul nostru încă de la început- RocaX și GapMinder, dar și faptul că, pe lângă ei, s-au alăturat investitori privați, ceea ce dovedește parcursul nostru de până acum și evoluția pe etape a ceea ce ne-am propus cu acest produs” spune Vasile Tamas, CEO Beez.