Ben Geskin a publica pe Twitter un video cu telefon. Acest video este scurt și nu afli prea multe despre telefon, dar îți poți da seama cât de lat și cât de înalt este și cum funcționează sistemul de pliere.

Telefonul este similar cu Razr de la Motorola, însă smartphone-ul Samsung pare să fie mai lat, iar balamaua de pe Z Flip pare să fie ceva mai solidă.

Ecranul ar trebui să fie de 6,7 inci (rezoluție 1080 x 2636 pixeli), iar cel de pe carcasă are o diagonală de 1,06 inci cu o rezoluție de 116 x 300 de pixeli.

În altă ordine de idei, telefonul se anunță a fi unul de top, cu un procesor Snapdragon 855 Plus, 8 GB memorie RAM și un spațiu de stocare intern de 256 GB. Nu va avea o ieșire de căști sau un slot microSD. Smartphone-ul rulează Android 10, peste care este aplicată interfața One UI 2. Sistemul foto este format din două camere de 12 MP, iar camera de selfie este de 10 MP.

Bateria de 3300 mAh se încarcă rapid la 15 wați și wireless la 9 wați. Prețul nu ar fi unul mic și telefonul s-ar vinde cu 1500 de euro.

Este de așteptat ca telefonul Galaxy Z Flip să fie dezvăluit oficial la evenimentul Unpacked al Samsung din 11 februarie. Tot atunci vom vedea și telefoanele din seria Galaxy S20.