mindit.io este o companie din România specializată în dezvoltare software. În ultimii ani, a cunoscut o creștere rapidă: mindit.io are acum peste 170 de angajați și este între primele 20 de companii de software din România și singura din acest top fondată de o femeie. Totodată, mindit.io are mai mulți clienți strategici în Elveția în zona de Retail.

Soluții de rețea pentru sistemul de sănătate elvețian

mindit.io lucrează cu Swisscom Health din 2019. Swisscom Health este un furnizor major de soluții de rețea cuprinzătoare pentru furnizorii de servicii medicale, companiile de asigurări de sănătate și persoanele private.

”O componentă cheie a mindit.io este că punem preț nu doar pe skill-urile pe care le oferim, ci și pe valorile umane. Scopul nostru încă de la început a fost să asigurăm, prin fiecare colaborare și parteneriat, o dinamică sănătoasă în relația cu clienții noștri și astfel să fim aliniați la nivel de valori”, a declarat Anamaria Bumbar, COO mindit.io.

În centrul colaborării dintre Swisscom Health și mindit.io a fost până acum dezvoltarea fișei medicale electronice a pacientului, care stochează online și în siguranță documentele personale ale cetățenilor elvețieni despre starea sănătății lor. Este un proiect de pionierat în digitalizarea sistemului de sănătate elvețian.