Folosind algoritmi inteligenţi care ajută la realizarea de fotografii excelente în medii variate şi oferind o configuraţie cu trei camere pe spate, modelul V21 5G se adresează celor care îşi doresc o cameră frontală performantă.

vivo V21 5G are o cameră frontală de 44 megapixeli cu stabilizator optic de imagine (Optical Image Stabilisation - OIS) care, alături de Stabilizatorul electronic de imagine (Electronic Image Stabilization - EIS), Portret Nocturn IA, focalizare automată şi un sistem inteligent de iluminare frontală, oferă o combinaţie de hardware şi software ce ajută utilizatorii să realizeze selfie-uri mai clare şi filmări de calitate deosebită, oricând şi oriunde.

Camera frontală poate realiza imagini clare pe timp de noapte, imagini cu acţiune şi filmări 4K şi a fost gândită pentru a oferi versatilitate, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. Modul Portret nocturn IA foloseşte un algoritm cu inteligenţă artificială ce reduce zgomotul în mediile cu lumină slabă şi facilitează focalizarea şi redarea mai clară a feţelor, iar OIS stabilizează camera pentru a permite pătrunderea unei cantităţi mai mari de lumină.

În plus, bliţul Dual Selfie Spotlight foloseşte lumina ecranului şi lumina bliţurilor frontale încorporate discret în partea de sus a afişajului pentru a realiza mai uşor fotografii şi filmări excelente pe timp de noapte.

Am testat puțin vivo S21 5G în cadrul evenimentului de lansare și pot spune cu încredere că este smartphone-ul cu cea mai bună cameră pentru selfie-uri disponibil la momentul actual. Imaginile realizate au o claritate impresionantă, iar camera frontală scoate portrete cu bokeh sau fără bokeh extraordinar de reușite. Am realizat și un selfie cu o a doua persoană în cadru, cu fundalul estompat, iar rezultatele au fost la fel de bune. În modul standard, camera frontală face pixel binning și scoate fotografii la o rezoluție mai scăzută, pentru a se putea folosi de toți algoritmii și de toate îmbunătățirile software, dar poți seta camera și la 44 de megapixeli, iar atunci vei obține selfie-uri ce pot fi printate la o rezoluție foarte mare.

V21 5G are pe spate o cameră de 64 de megapixeli cu OIS şi două camere secundare pentru fotografiere grandangulară sau mai complexă, dar şi pentru fotografiere macro. Telefonul oferă şi funcţii software creative precum opţiunea Dual-View, pentru înregistrări în care foloseşte atât camera frontală, cât şi pe cea din spate ale telefonului, IA avansată pentru augmentarea trăsăturilor faciale şi Funcţia Expunere dublă, cu ajutorul cărora utilizatorii îşi pot exprima creativitatea. Datorită acestei combinaţii unice de funcţii, V21 este ideal pentru vlogging, oferind stabilitate şi calitate, iar utilizatorii pot interacţiona cu prietenii şi familia în orice mediu.

Camerele de pe spate, per total, se descurcă și ele bine spre foarte bine, iar pozele au contrast bun, saturație mare și un range dinamic destul de ridicat.

Culorile şi design-ul sofisticat al modelului V21 5G completează aspectul elegant şi minimalist al telefonului care are o grosime de doar 7,29mm şi o greutate de aproximativ 175g*.

Design-ul Dual Tone Step, caracteristic vivo, oferă modulului de camere de pe spate un aspect simplu şi elegant, iar spatele telefonului este acoperit cu o sticlă anti-reflexie nouă, în culori inspirate din natură - Sunset Dazzle şi Dusk Blue.

Telefonul are un afişaj E3 AMOLED FullView cu rată de refresh de până la 90Hz, oferind contrast şi luminozitate optime, culori intense, protecţia ochilor la lumina albastră şi alte avantaje. Datorită sticlei anti-reflexie, modelele V21 permit citirea mai uşoară a afişajului în lumină intensă şi sunt mai puţin predispuse la urme de amprente sau zgârieturi.

Datorită tehnologiei inovatoare 5G dezvoltată de vivo, modelul V21 5G asigură conectarea mai uşoară, mai eficientă şi mai rapidă la internet şi la aplicaţiile de divertisment pe mobil şi este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un smartphone pentru viitor.

Acest smartphone este rezultatul eforturilor echipelor de dezvoltare şi cercetare în domeniul tehnologiei 5G. Telefonul 5G dual-mode, care foloseşte tehnologia pentru antenele 5G dezvoltată de vivo, consumă mai puţină energie, dar este mai puternic şi mai stabil decât telefoanele 5G single-mode. Conectivitatea rapidă 5G permite utilizatorilor să realizeze şi să urmărească transmisii live 4K UHD şi să folosească jocuri care solicită procesorul.

Toate acestea sunt posibile datorită procesorului MediaTek Dimensity 800U de 2,4GHz care oferă o viteză mai mare de pornire a aplicaţiilor, iar încărcătorul FlashCharge de 33W permite reîncărcarea bateriei de 4000 de miliamperi într-un timp foarte scurt.

V21 5G e disponibil în România începând cu 29 iunie 2021 cu preţul recomandat de 2199 lei, iar smartphone-ul va beneficia de o promoție de lansare de 200 lei la prețul recomandat de achiziție, până în data de 31 iulie 2021.