Criza umanitară care se desfășoară în Ucraina și în regiunea înconjurătoare costă și amenință vieți și mijloace de trai, desparte familii și provoacă deplasări în masă. Mai mult de un milion de persoane au fugit deja din Ucraina în ultimele zile și se estimează că ar putea exista patru sau cinci milioane de refugiați ucraineni în regiune dacă acest conflict continuă.

Platforma UiPath va fi disponibilă fără niciun cost pe durata crizei pentru organizațiile de ajutor umanitar și pentru orice organizație care oferă servicii de implementare și de sprijin direct acestor organizații.

Automatizarea oferă astăzi ușurare organizațiilor umanitare copleșite și poate fi utilizată pentru a automatiza procese precum:

  • UiPath Unattended Robots pot accelera schimbul de informații și sincronizarea între sistemele și organizațiile implicate în lanțul de aprovizionare umanitară.
  • UiPath Apps poate oferi o interfață rapidă pentru introducerea datelor, simplificând procesele de screening și permițând procesarea rapidă și precisă a documentelor digitale.
  • UiPath Attended Robots pot oferi sprijin direct pentru operațiunile de pe teren, sprijinind, de exemplu, înregistrarea, urmărirea și îmbarcarea refugiaților.
  • UiPath Document Understanding poate ajuta la extragerea, procesarea și interpretarea documentelor și imaginilor, inclusiv a scrisului de mână.

„Credem în puterea de transformare a automatizării pentru a scoate la iveală ce este mai bun în lumea noastră. Și, în cele din urmă, credem că acest angajament va contribui la transformarea automatizării într-o forță a binelui în toate societățile noastre, chiar și în cele mai întunecate momente”, a scris Daniel Dines pe blogul companiei.