Începând cu 2012, când s-a alăturat în cadrul Samsung Electronics România, Victor Armășelu a ocupat pe rând pozițiile de Head of Visual Display România, apoi din 2014 Director Consumer Electronics (aparatură audio-video, electrocasnice) pentru România și din 2016 și pentru Bulgaria.

Noua funcție de Vicepreședinte va presupune, printre altele, stabilirea viziunii și coordonarea strategiilor comerciale pentru a consolida poziția companiei pe piață și a atinge obiectivele de afaceri dorite.

„Mă bucură numirea în funcția de Vicepreședinte al companiei și mă simt onorat să fiu primul român care preia această responsabilitate, până acum deținută în România doar de manageri sud-coreeni. Este un semn al aprecierii Companiei Samsung Electronics pentru modul în care subsidiara din România și Bulgaria a contribuit la dezvoltarea afacerilor la nivel local și european și reprezintă un semn al încrederii în managementul român. Un nou capitol începe acum și sunt încrezător că vom reuși să consolidăm poziția de lider pe care o deținem în prezent”, a declarat Victor Armășelu – Vicepreședinte Samsung România & Bulgaria.

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics România, Victor Armășelu și-a dezvoltat expertiza în domeniile: vânzări și distribuție, major accounts management, trade și brand marketing și managementul relațiilor cu clienții, ocupând cu succes funcții comerciale de top-management și antreprenoriat în diferite industrii: B2B Chemicals – Manager Regional Loctite în cadrul Henkel România; Automotive – Director Corporate Sales la Importatorul Volvo Cars; FMGC – Vicepreședinte Vânzări, Distribuție și Trade Marketing în cadrul SABMiller (Ursus Breweries) și Antreprenoriat – Consultanță managerială.

Victor Armășelu este absolvent al Universității Maritime Constanța și licențiat Chief Maritime Engineer cu 7 ani de experiență în transport maritim internațional, este deținător al unui E-MBA al Universității Kennesaw (Atlanta, SUA), certificat PMP de către Project Management Institute (Philadelphia, USA) și Lean Six Sigma de către IASSC (Phoenix, USA).