La fel ca și Work in Startups, Adzuna a fost fondat în 2011 și operează în acest moment în 16 țări din întreaga lume. Adzuna este un agregator pe care sunt listate anunțuri de joburi de la câteva mii de companii. Adzuna a primit în urmă cu cinci luni o finanțare în valoare de 8 milioane de lire sterline, care a dus valoarea totală a investițiilor la 12 milioane de lire sterline, și are venituri lunare în valoare de 1 milion de lire sterline.

Potrivit informațiilor TechCrunch, Adzuna va prelua operațiunile startup-ului realizat de români. Totuși, Work in Startups va continua să activeze ca un brand independent alături de comunitatea creată în jurul său. În plus, va continua să primească și să posteze anunțuri privind locuri de muncă vacante.

Work in Startups este nișat pe anunțuri din industria tech și pentru creativi și îi ajută pe cei care caută locuri de muncă în aceste domenii să nu mai caute prin oferta platformelor generaliste de joburi.

”Pe măsură ce creștem și învățăm mai multe despre piață, ne-am dat seama că o căutare ”generalistă” nu este de fiecare date cea mai bună soluție pentru toți angajatorii sau candidații care caută un loc de muncă și că avem nevoie, câteodată, de o ofertă nișată, care poate oferi o experiență personalizată”, a declarat Andrew Hunter, cofondator Adzuna.