Astfel, planurile ambițioase de extindere ale WhitePress urmează să fie accelerate.

WhitePress sprijină agențiile de publicitate și clienții corporate în crearea și publicarea de conținut pe web, precum și în urmărirea rezultatelor campaniilor de marketing. Platforma WhitePress este scalabilă la nivel internațional și ajută publicațiile cu lansări continue pe piețe noi. Ecosistemul de produse este utilizat de mii de clienți și se bazează pe inventarul oferit de peste 21.000 de editori din 12 țări.

„Am văzut imediat că RTB House ne-ar putea ajuta să ne atingem scopurile deoarece împărtășim o abordare comună. Ambele companii caută modalități de a-și extinde limitele. Atât WhitePress, cât și RTB House au produse de bază puternice, dar sunt concentrate pe inovarea în propriile domenii de expertiză. Am putut vedea că cele două companii se străduiesc să obțină rezultate foarte bune și combinarea acestor forțe transmite un mesaj puternic”, a declarat Paweł Strykowski, fondator și CEO al WhitePress.

RTB House este prima companie cu algoritmi de retargeting ce folosește în totalitate tehnologia Deep Learning. Recent, compania s-a concentrat pe mărirea portofoliului de produse, oferind posibilitatea brandurilor să comunice cu potențialii lor clienți, prin campanii digitale, indiferent de stadiul de achiziție în care se află aceștia.

WhitePress caută, de asemenea, pe lângă oferta sa de bază să găsească modalități prin care poate oferi o valoare suplimentară clienților. Compania operează platforma GoodContent și va lansa în curând un nou serviciu Content Premium. Acesta este un hub pentru servicii de redactare care permite oricărei companii să angajeze jurnaliști profesioniști la un preț fix. Într-o epocă în care conținutul este foarte important, WhitePress face toate aspectele procesului de publicare mai ușoare.

„Am recunoscut potențialul imens al WhitePress deoarece se află într-un stadiu similar de dezvoltare cu locul în care se afla RTB House acum câțiva ani. Înțelegerea activității lor este ceea ce ne-a făcut să credem că am putea ajuta WhitePress să crească semnificativ, în special prin valorificarea experienței noastre în expansiunea multinațională. Achiziția întărește poziția pe piață a ambelor companii și reprezintă o mare oportunitate de succes”, a declarat Robert Dyczkowski, fondator și CEO al RTB House.