Cinci tineri antreprenori au lansat prima platformă online care asigură o relație transparentă și de încredere între prestatorii de servicii și utilizatorii de servicii – myAles.ro. Platforma reunește profesioniștii cu experiență în domeniul lor, serioși și corecți, care sunt verificați și autorizați, iar clienții pot găsi aici garanția calității pentru serviciile de care au nevoie. În plus, este singura platformă românească ce oferă content marketing la îndemâna prestatorilor de servicii.

poza2

Prestatorii de servicii care se înregistrează pe platformă sunt atent selectați și verificați, astfel că sunt acceptate doar firmele și persoanele fizice înregistrate la Registrul Comerțului care oferă servicii de calitate. Tuturor prestatorilor de servicii li se solicită certificări și acreditări profesionale ce atestă competențele lor. Prin intermediul myAles, aceștia beneficiază de o vizibilitate sporită în mediul online, pot stabili o relație de încredere cu clienții, își pot îmbunătăți performanțele afacerii și își pot dezvolta imaginea de brand.

”Am considerat că piața locală de servicii are un deficit de încredere datorat lipsei de transparență. Suntem convinși că transparența este cea mai bună modalitate de a limita aceste temeri și de a crește și a încuraja consumul de servicii autohtone de calitate.”, spune Florin Covaci, Cofondator & Responsabil Dezvoltare Business, despre ideea de la care au pornit în dezvoltarea acestui proiect.

poza1

Pe myAles.ro, toți cei care se înscriu pot găsi prestatori de servicii de încredere din domeniile: construcții, reparații și artizanat, îngrijire corporală, consultanță financiară, IT & web, îngrijire animale, cursuri și afterschool, sănătate, foto-video, auto – moto. Utilizatorul poate afla toate informațiile de care are nevoie despre prestatorul respectiv, de la povestea afacerii, până la acreditările și certificările pe care le deține. În plus, poate plăti online pentru serviciile pe care le solicită și are posibilitatea de a primi banii înapoi din partea prestatorilor care oferă garanție pentru serviciile prestate, dacă acestea nu au fost conforme cu promisiunea de vânzare. ”Prezența unei companii în cadrul aestei platforme semnalează beneficiarilor despre aceștia faptul că sunt parteneri de încredere ce vor să ofere servicii de calitate la un preț avantajos”, spune Florin Covaci. Pentru ca utilizatorii să poată identifica mai ușor prestatorii de servicii certificați, echipa a dezvoltat ”parafa myAles”, un simbol ce oferă garanția calității serviciilor oferite de prestatorii înscriși pe platformă.

În acest moment serviciile oferite de myAles.ro sunt disponibile doar pentru București, însă în viitor cei 5 tineri și-au propus să își extindă serviciul la nivelul marilor orașe, iar pe termen lung și la nivel rural. În plus, doresc să includă furnizori de materiale care vor lucra în strânsă legătură cu prestatorii de servicii înscriși, pentru ca utilizatorii să poată beneficia de discount semnificativ la diverse produse. Investiția inițială în platformă a fost de 14.000 de euro.