Bringo, o aplicație disponibilă atât pe iOS cât și pe Android, se ocupă cu livrarea de servicii direct la tine acasă. Dacă până acum platforma era folosită pentru cumpărături, ea s-a axat și pe livrarea de bilete.

La ultimul derby disputat pe Arena Națională, biletele s-au dat ca pâinea caldă, mai ales online dar și la case, iar stadionul a fost plin.

Dacă ai în plan să mergi la următorul meci dintre cei doi granzi din capitală, ai acum și opțiunea de a-ți achiziționa biletul de pe Bringo. Aplicația promite ca în doar două ore să ai biletele la ușă. Serviciul costă 30 de lei, iar numărul maxim de bilete care poate fi achiziționat este de patru.

Despre Bringo am scris și noi în urmă cu ceva vreme, iar articolul îl puteți găsi aici

Bringo2

”Comandă prin Bringo bilete la Semifinala Cupei Romaniei Steaua - Dinamo și ți le aducem acasă în maximum 2 ore!

Aplicația, disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android te ajută să îți iei bilete fără stres și fără griji la meciul Steaua - Dinamo din 20 aprilie, de pe Arena Națională.Bringo1

Comandă direct din aplicație și beneficiezi de comision zero pentru procesare și rezervare. Mai mult, un livrator ți le va aduce în maximum două ore de la plasarea comenzii (livrarile se fac doar în Bucuresti). Poți să comanzi biletele până în preziua meciului!

Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație și să îți comanzi bilete pentru tine și pentru prietenii tăi. Noi ne asigurăm că biletele ajung la tine, rapid și fără costuri de procesare și rezervare, iar tu vei fi acolo pentru a face galerie echipei favorite”.